Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, decizie radicală după zece ani de relație. Inevitabilul s-a produs. Acum este și oficial

de:
12 aug. 2022
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, decizie radicală după zece ani de relație. Inevitabilul s-a produs. Acum este și oficial

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva sunt împreună de mai bine de zece ani. Deși mulți nu le-ar fi dat șanse la început, iată că în timp, relația lor a prins contur, iar lucrurile merg mai bine ca niciodată.

Mulți au fost surprinși însă de momentul în care Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva s-au căsătorit. Cei doi nu au vrut să facă ceremonia în România, ci au ales Bulgaria.

Motivul? Îl aflăm chiar de la Lavinia Pîrva. Pentru cei doi, discreția este un factor cheie, drept urmare, ceremonia organizată în Bulgaria a fost doar despre ei și despre familiile lor.

Evenimentul a fost unul mai mult decât reușit, iar Lavinia Pîrva susține că și-a văzut visul devenit realitate, totul fiind organizat ca o poveste. Tatăl ei a condus-o la altar, iar membrii familiei au fost și ei încântați de întreaga organizare.

”Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Lavinia Pîrva, moment super emoționant în Bulgaria

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste’’, a mărturisit Lavinia Pîrva pentru viva.ro.

Și nu doar pentru Lavinia Pîrva momentul a fost deosebit, ci și pentru Ștefan Bănică. Artistul a dezvăluit că tot ceea ce și-au propus a ieșit cala carte, iar mai frumos de atât chiar nu putea să mai fie.

”A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!’’, a completat acesta.