Ștefan Bănică și-a amenințat fosta iubită cu cuțitul că o omoară. Reacție neașteptată a soției Lavinia Pîrva

29 iun. 2022
Ștefan Bănică și-a amenințat fosta iubită cu cuțitul că o omoară. Reacție neașteptată a soției Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut pentru relațiile sale. Artistul a fost de mai multe ori căsătorit, dar relațiile au eșuat din varii motive. De altfel, puțini știu cine este prima soție a cântărețului.

Este vorba despre regretata Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu. Fosta prezentatoare a Știrilor Focus Prima TV și Ștefan Bănică au avit o relație în anii 90 și s-au căsătorit. Ulterior, cei doi și-au spus adio.

Vedeta mărturisea că fostul său iubit era foarte gelos și impulsiv, dar în același timp a subliniat că s-au iubit mult și intens și că el va rămâne mereu un om special pentru ea. Din păcate, Cristina Țopescu s-a stins din viață la doar 59 de ani.

Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă.’‘, a declarat Cristina Țopescu în cadrul unui interviu.

Căsnicii eșuate pe bandă

Ștefan Bănică a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin. Acum, artistul formează un cuplu cu Lavinia Pîrva. Cei doi sunt împreună din 2013 și s-au căsătorit în secret în Bulgaria, departe de ochii curioșilor. Sotia sa a adus pe lume, în urmă cu 3 ani , un băiețel, pe nume Alexandru.

Aceasta nu a dorit să comenteze niciodată aceste declarații care au făcut de mai multe ori turul presei.

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred că este și foarte talentat. Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!”, scria Lavinia Pîrva pe rețelele sociale în urmă cu mai mult timp.