Suma imensă pe care Delia o încasează de la Antena 1. Câți bani are în conturi celebra artistă

de:
17 sept. 2021
Suma imensă pe care Delia o încasează de la Antena 1. Câți bani are în conturi celebra artistă

Delia e o fire libertină iar urmăritorii de pe Instagram o văd doar prin în vacanțe. A ales mai multe locații exotice, iar în ultima perioadă a optat pentru munte, așa că mulți se întreabă cât ajunge să încaseze vedeta lunar de își permite astfel de luxuri.

Ei bine, Antena 1 scoate sume enorme pentru a o avea pe Delia în juriul de la X Factor, dar și de la iUmor, așa că nu e de mirare cum de vedeta o duce atât de bine pe plan financiar.

Conform declarației de avere doar pe anul 2020, pri intermediul firmei sale, Delia a obținut venituri totale care ajung la 9 milioane de lei, dar și un profit de peste 9 milioane de lei.

Ca să nu mai vorbim de faptul că același document arată că vedeta are de recuperat de la partenerii ei de afaceri nu mai puțin de 1,97 de milioane de lei.

Câți bani primește Delia de la Antena 1

Dacă vă întrebați cu cât o plătește Antena 1, ei bine, pe lângă sumele pe care le-am enumerat anterior, pentru rolul de jurată de la X Fator, dar și pentru cel de la iUmor, Delia este pltăti cu 100.000 de euro. Țineți cont de faptul că vedeta mai încasează lunar și alte sume de bani care vin din concertele și albumele pe care le scoate.

Răzvan Munteanu nu e nici el mai prejos. Soțul Deliei, un prosper om de afaceri ajunge să câștige la fel de mult ca și artista, el deținând inclusiv șase localuri în centrul vechi al Capitalei.

La aceste sume se adaugă şi ”salariul” ei de 100.000 de euro, de la emisiunea „X Factor” și să nu uităm că a fost jurată și la iUmor. De asemenea, lunar îi mai intră niște bani în buzunar din concerte și albume scoase. Unde mai pui faptul că și soțul ei aduce cam aceeași sumă în casă. Răzvan Munteanu este un prosper om de afaceri, care deține șase localuri în Centru Vechi.

Vi se pare mult 100.000 de euro? Pentru că Ștefan Bănică Jr. ar încasa chiar mai mult decât Delia, însă nu știm încă despre ce sumă e vorba.

”Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe”, mărturisea la un momentdat artista.