Suma imensă pe care o are de plătit George Burcea pentru pensia alimentară a celor două fetițe

de:
03 sept. 2021
Suma imensă pe care o are de plătit George Burcea pentru pensia alimentară a celor două fetițe

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan este aproape de finalizare, iar actorul are de plătit o sumă imensă pentru pensia alimentară a celor două fetițe care ar urma să rămână sub tutela artistei.

Cuplul și-a spus adio în urmă cu mai bine de un an de zile. Nu au scăpat nici de scandaluri, tensiuni și acuzații grave unul la adesa celuilalt, însă în final, cei doi au decis să se înțeleagă.

Cât are plătit George Burcea pentru pensia alimentară

Cei doi mai au de împărțit acum doar custodia celor două fetițe, însă după acuzațiile care i-au fost aduse actorului, cel mai probabil, Andreea Bălan se va ocupa de ele, în condițiile în care după ce au anunțat divorțul, George Burcea a fost trimis în judecată după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive.

În cazul în care se va adeveri acest lucru, iar Andreea Bălan se va ocupa de fetițele ei de acum încolo, George Burcea va avea de plătit o sumă destul de mare.

În aceste condiții, legea spune că o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele pe care acesta le are cu Andreea Bălan, iar fanatik.ro, a făcut mai multe calcule.

Astfel, pensia alimetară pe care George Burcea ar urma să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei lunar, însă asta nu e tot. El mai are de plătit și îtnreținerea din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, iar suma totală se ridică la nu mai puțin de 20.000 de lei.