Suma incredibilă pe care o plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru educați copiilor. Unii doar visează la acești bani

15 sept. 2021
Suma incredibilă pe care o plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru educați copiilor. Unii doar visează la acești bani
Andra, la mare, împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță și cei doi copii

Andra și Cătălin Măruță sunt două nume care au reușit să bifeze o carieră de succes. Andra a cucerit inimile ascultătorilor prin prisma pieselor sale, pe când Măruță captează în fiecare zi atenția publicului cu emisiunea sa de la PRO TV.

Pentru că sunt vedete de top, veniturile lor sunt unele destul de mari, motiv pentru care își permit să investească în educația copiilor sume colosale.

Cât plătește Andra pentru școala copiilor săi

Andra și Cătălin Măruță au optat pentru o școală privată pentru a le oferi micuților educația de care au nevoie, iar o astfel de școală vine și cu cheltuieli pe măsură.

Eva și David sunt înscriși la un institut de învățământ privat, iar sumele plătite de cele două vedete PRO TV sunt unele imense. Potrivit cancan.ro, Andra și Cătălin Măruță scot din buzunare în jur de 2.000 de euro pentru David și în jur de 800 de euro pentru Eva.

Cu alte cuvinte, anual, cheltuielile doar pentru educația de top se ridică chiar și la 22.000 de euro, o sumă pe care nu orice om de rând și-ar permite-o.

Cei doi soți par să aibă astfel căsnicia perfectă. Nu au lipsuri materiale, iar relația lor este una strânsă. La un momendat Andra mărturisea că secretul longevității îl reprezintă lipsa geloziei și a posesivității.

Mai mult de atât, artista povestea că între ea și Cătălin Măruță există și o relație de prietenie care îi ține apropiați.

”Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, spunea Andra.