Suma jenantă pe care o încasează Anca Serea de la Prima Tv. De ce a vrut soția lui Adi Sînă să intre în televiziune

de:
28 feb. 2021
Suma jenantă pe care o încasează Anca Serea de la Prima Tv. De ce a vrut soția lui Adi Sînă să intre în televiziune
Anca Serea

Anca Serea este o vedetă extrem de apreciată în România. Are șase copii, însă acest lucru nu a oprit-o în a accepta provocarea venită din domeniul televiziunii. Ea prezintă știrile din sport de la Prima Tv, pentru o sumă destul de modestă.

Anca Serea și Adi Sînă nu duc lipsa grijilor, acesta este și motivul principal pentru care vedeta și-a ales job-ul doar din plăcere și nicidecum pentru veniturile încasate de pe urma lui, scrie voceabanilor.ro.

Câți bani încasează Anca Serea

Dacă vă întrebați cu ce sumă o plătește Prima Tv pe Anca Serea, ei bine, surse au declarat pentru stiridirecte.ro că soția lui Adi Sînă încasează lunar un salariu simbolic la Prima Tv, adică suma de 1.000 de euro, sau, cu alte cuvinte, aproape 5.000 de lei lunar.

Făcând o diferență între salariile încasate de alte prezentatoare de televiziune, Anca Serea încaează o sumă extre de mică, însă plăcerea de a fi pe micile ecran și experiența, probabil compensează.

Vedeta mărturisea în urmă cu ceva timp că se bucură de acest job și de asemenea, adoră munca de redacție. Ea susținea că se află în locul potrivit și nu are nevoie de nimic mai mult.

“Mă bucur că am şansa de a lucra într-un domeniu care mi-a placut dintotdeauna. Am simţit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinata de tot ce ţine de munca în redacţie, nu doar de pupitrul ştirilor şi îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport”, mărturisea Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă

De ce a ales televiziunea

Are o familie perfectă, are venituri considerabile, însă pasiunea e mai presus de orice. Anca Serea a iubit întotdeauna televiziunea. Vedeta mărturisea că a fost atrasă de micicle ecrane încă din perioada studenției, motiv pentru care, în timp, a și reușit ce și-a propus.

Totuși, Anca Serea se poate lăuda și cu cariera sa de model de succes. Soția lui Adi Sînă s-a făcut remarcată după ce a câştigat concursul Elite Model Look. Pasiunea a strigat-o însă, iar dincolo de modeling și de management, televiziunea a fost visul cel mare, motiv pentru care vedeta s-a reîntors pe micile ecrane pentru o sumă destul de modestă, de dragul pasiunii.