Super vedeta Antena 1 care a lucrat în videochat. A recunoscut că a făcut-o pentru bani

11 mart. 2021
Super vedeta Antena 1 care a lucrat în videochat. A recunoscut că a făcut-o pentru bani

Noua vedetă Antena 1 este promovată intens, la fel și emisiunea unde este protagonist. Doar că momentan, se află în urma Pro Tv și Kanald D, ca audiențe. Prima ediție a fost difuzată vineri, 5 martie, dar a concurat cu Survivor România și Românii au talent și s-a clasat abia pe locul 3. Andi Constantin este noul Burlac, iar 15 tinere se luptă pentru a-l cuceri.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani este un obișnuit al reality show-urilor. Este practic la a patra prezență într-o producție de acest tip, dar cu siguranță aceasta este cea mai importantă întrucât îl are pe el în prim plan. Andi a fost concurent și la Survivor România, prima ediție și deși era unul dintre favoriți a fost eliminat prematur din competiție.

Cine este Andi Constantin, protagonistul de la Burlacul, noua emisiunea de la Antena 1

Și atunci a frânt inimi. Una din colegele lui din echipa Războinicilor s-ar fi îndrăgostit de el. Același lucru s-a întâmplat și când a avut rolul de ispită în reality show-ul prezentat de Radu Vâlcan, Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Și acolo și-a îndeplinit cu succes rolul de mare cuceritor.

Andi Constantin se descrie ca antreprenor și multiplu campion la fitness. Acesta este un mare pasionat de sport, el încercând de-a lungul timpului să facă performanță în karate, kick-boxing și kempo. În plus a jucat fotbal timp de 11 ani și până acum spune că a experimentat suficient în plan sentimental încât să-și dorească să se stabilizeze într-o relație.

Andi Constantin

Speră să-și găsească aleasa printre cele 15 fete, care luptă pentru el. Și Andreea Mantea a participat în acest show în trecut. Ea a rămas atunci cu luptătorul Cristi Mitrea, cu care are și un băiețel, pe David. Dar acesta a părăsit-o imediat ce a aflat că a rămas însărcinată și mult timp nu a vrut să recunoască băiețelul. Între timp au revenit la sentimente mai bune.

Andi Constantin a recunoscut că a lucrat în videochat. Cum explică alegerea

Cât despre Andi Constantin, acesta se bucură de un număr mare de fane, care au căutat să afle cât mai multe detalii despre el. Astfel în 2018 a apărut pe internet un filmuleț cu el făcând videochat. Acesta a recunoscut că a lucrat în acest domeniu, când era mai tânăr pentru că avea nevoie de bani.

„Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București. Cu atât au putut părinții mei să mă ajute. Credeți că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulțumit și pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva.

Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm”, a fost răspunsul lui Andi Constantin pentru femeia care l-a acuzat că a făcut videochat în trecut.