Surpriza anului! Cine este noul iubit milionar al celebrei Cristina Dorobanțu? Vedeta Kanal D a vrut să țină totul ascuns

25 aug. 2022
Surpriza anului! Cine este noul iubit milionar al celebrei Cristina Dorobanțu? Vedeta Kanal D a vrut să țină totul ascuns

Cristina Dorobanțu a vorbit liber despre viața sa personală și nu s-a sfiit să spună public dacă este sau nu într-o relație. Este cunoscută drept o adeptă a discreției, dar dacă are ceva de spus cu siguranță o va face.

Sursele VoxBiz.ro a dezvăluit că aceasta a petrecut mult timp în compania unui milionar celebru, doar că acesta nu a dorit să-și asume relația. Din acest motiv Cristina Dorobanțu a și decis să acorde un interviu postului unde lucrează, Kanal D pentru a marca faptul că este singură, ea dorind astfel să-i dea un semnal de alarmă bărbatului care i-a furat inima.

În acest interviu, vedeta a spus că momentan nu există nimeni în viața ei și că se simte foarte bine așa. De asemenea, ea spune că își iubește familia, prietenii și viața.

„În acest moment al vieții mele sunt singura și mi-e bine așa. Îmi iubesc familia, prietenii, îmi iubesc viață, de care am învățat să mă bucur foarte tare. Am ajuns până în punctul în care mi-am dorit, profesional vorbind”, spune aceasta pentru Kanal D.

Cristina Dorobanțu dorește să devină mămică

Chiar dacă nu este acum într-o relație, asta nu înseamnă că nu își dorește să devină mămică. Mai mult decât atât, ea a povestit în cadrul interviului că și-ar dori să aibă o fiică.

„Mă emoționez de fiecare data când îmi amintesc un citat dintr-o revista în care era vorba despre o fetiță stângace în ale dansului. Zamora dansa, nu prea bine, dar macar avea stil. M-am regăsit în acel citat. Mai am o dorință importanta, aceea de a-mi întemeia o familie și, de ce nu, de a avea un copil.  În plan personal, visul meu cel mai mare este acela de a deveni cea mai buna mama din lume. Sper să fiu la fel de buna precum au fost părinții mei pentru mine”, mai spune Cristina Dorobanțu.