Surpriză imensă la PRO TV! Artistul super celebru care a fost eliminat la Masked Singer România. A purtat costumul Smiley

16 sept. 2021
Surpriză imensă la PRO TV! Artistul super celebru care a fost eliminat la Masked Singer România. A purtat costumul Smiley

Producătorii de la PRO TV s-au întrecut pe ei înșiși la Masked Singer România. Prima ediție a fost una în care s-a marcat o premieră mondială. Ilie Năstase nu a mai vrut să aștepte votul și s-a demascat. El era costumat în Bufniță, însă a simțit că i se face rău și a renunțat la costum.

Cea de-a doua ediție vine cu o surpriză imensă. Opt măști au defilat în fața juriului, iar cel eliminat la final a fost concurentul care s-a ascuns în spatele costumului Smiley. Nimeni nu l-a ghicit. Și-a camuflat perfect vocea, însă numărul lui a fost unul foarte reușit.

Carla’s Dreams a cântat o melodie de la Backstreet Boys

A fost de-a dreptul uluitoare eliminarea lui. Este vorba despre Carla’s Dreams. Acesta a mărturisit că a venit la Masked Singer România pentru INNA de care-l leagă o prietenie de zece ani. De altfel, acesta colaborează cu casa ei de producție, Global Records.

Carla’s Dreams este și jurat la SuperStar România, alături de Smiley, Raluk și Marius Moga. Probabil că nimeni nu se aștepta la o eliminare prematură a acestuia. Dar pentru show în mod cert este o super lovitură.

Sub costumul de emoji Smiley, Carla’s Dreams a apărut tot mascat. Deși cântă de peste zece ani pe cele mai mari scene din lume, acesta nu și-a arătat niciodată adevăratul chip. Au existat speculații cu privire la identitatea lui, dar până acum, oficial nimeni nu știe cine este cu adevărat celebrul artist din Republica Moldova.