Surpriză mare la Românii au talent! Pentru cine va apăsa în seara aceasta Andi Moisescu butonul auriu. Va fi ultimul acordat de juriu

31 mart. 2023
Surpriză mare la Românii au talent! Pentru cine va apăsa în seara aceasta Andi Moisescu butonul auriu. Va fi ultimul acordat de juriu

Într-o lume în care totul este pe repede înainte, în care uneori uităm să mai privim în jur deoarece suntem prea grăbiți să bifăm tot ce avem pe lista de zi cu zi, e nevoie și de o pauză! Deși realizăm că avem o ”lume într-o continuă schimbare” și că ”viitorul este imprevizibil și incert”, nu știm ce putem face diferit.

Răspunsul este simplu: în fiecare vineri, de la 20:30, putem urmări cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent. Doar aici, ”voința creativă capabilă de performanță”, este ridicată la nivel de artă și doar neratând niciun minut, putem înțelege de ce ”viitorul a fost ieri”.

Cum fiecare dintre noi, ”trăim în viteză, vrem ceva nou, mai spectaculos”, și în cea de-a unsprezecea ediție din această seară vom avea parte de momente ce nu pot fi ratate. Noi concurenți curajoși vor face pasul spre lumina reflectoarelor și încurajați de Smiley și Pavel, vor ajunge în fața juraților, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Dacă 9 butoane aurii au fost deja oferite, Andi îl va da pe ultimul în doar câteva ore.

Cine va urca în seara aceasta pe scena Românii au talent

Un tânăr de 24 de ani care s-a mutat din Bacău în București pentru a-și urma pasiunea, vine pe scena show-ului pentru a vedea dacă un moment surprinzător poate prinde la public. Este artist păpușar independent și consideră că ”fiecare păpușă are un secret”, dar important este să ai ”credința că trăiește”. Oare va reuși el să-i convingă pe jurați că s-a pregătit suficient pentru pasiunea lui?

La 86 de ani, este acum pensionar, dar în trecut a fost inginer șef de secție, având în subordine 150 de oameni. Muncea foarte mult, iar soția lui simțea că este ignorată, așa că a divorțat de el. De acolo, simte că ”viața a ajuns un păcat”, dar din asta a început o adevărată artă. Diseară, vine cu mari emoții pentru a le recita tuturor o serie de versuri surprinzătoare.

De la un magician care a renunțat la job-ul lui de analist financiar pentru a lăsa loc lucrurilor care îl mână cu adevărat în viață, la o campioană națională la salsa care își dorește să devină medic veterinar, toți cei care muncesc pentru visurile lor vor fi diseară în fața telespectatorilor.