Surpriză pentru fanii Fast & Furious! Cine va juca în cel de-al 9-lea film

27 oct. 2019
Surpriză pentru fanii Fast & Furious! Cine va juca în cel de-al 9-lea film

Surpriză mare pentru fanii ‘Fast & Furious’. Cel de-al 9-lea film al francizei se anunță a fi nemaipomenit. O cunoscută cântăreața va juca alături de Vin Diesel.

Este vorba despre cântăreaţa americană de rap Cardi B. Anunțul a fost făcut chiar de marele protagonist, Vin Diesel, pe Instagram.

Cei doi au făcut un scurt videoclip în care au făcut anunțul, dar nu au dezvăluit ce rol va avea artista în film. Fast and Furious 9 apare pe 22 mai 2020.

Cardi B nu se află la primul rol. Vedeta a debutat în ‘Hustlers’, alături de Jennifer Lopez şi Constance Wu, film care încă se poate vedea la cinema.

Noul film ‘Fast & Furious 9’ este regizat de Justin Lin. Acesta a mai realizat şi precedentele filme ‘The Fast and the Furious: Tokyo Drift’ (2006), ‘Fast & Furious’ (2009), ‘Fast Five’ (2011) şi ‘Fast & Furious 6’ (2013).

În film vor mai juca Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Helen Mirren şi Charlize Theron. O altă surpriză este și apariția lui John Cena. Alături de ei va mai juca și portoricanul Ozuna.

Cele opt filme din seria ‘Fast & Furious’ plus ‘spin-offul’ ‘Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’ au avut încasări în întreaga lume de 5,891 miliarde de dolari (5,296 miliarde de euro), potrivit datelor furnizate de portalul de specialitate Box Office Mojo.