Surpriză totală! Care a fost primul job al lui Dan Negru. Cu ce s-a ocupat înainte să ajungă în televiziune

de:
19 aug. 2021
Surpriză totală! Care a fost primul job al lui Dan Negru. Cu ce s-a ocupat înainte să ajungă în televiziune

Dan Negru este numit ”regele audiențelor” și nu e de mirare, căci emisiunile și evenimentele pe care le-a prezentat de-a lungul timpului au înregistrat cifre record.

Puțini știu însă că înainte de a semna cu Antena 1 și de a intra în lumea televiziunii, Dan Negru avea o cu totul altă ocupație. Avea un job care nu-l reprezenta deloc, ba chiar se descurca cu greu.

Primul job al lui Dan Negru

Primul job al lui Dan Negru nu este unul cu care s-ar putea lăuda. Prezentatorul tv a mărturisit că a fost angajat la Spitalul ”Victor Babeș”, unde era contabil.

Nu i-a plăcut deloc ce făcea, așa că a lucrat doar câteva luni. Mai mult de atât, Dan Negru mărturisește că nu se pricepea la absolut nimic din ce avea de făcut.

”La începuturile mele am lucrat la Spitalul «Victor Babeș» și făceam contabilitate. Am lucrat doar câteva luni. Terminasem un liceu economic și eram trimiși spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu mă pricepeam la nimic”, a povestit Dan Negru, într-o emisiune tv.

Cum a intrat în televiziune

Drumul spre televiziune a fost unul ușor. A început la radio, iar de acolo totul a fost ușor. Prezentatorul a ajuns să facă ce îi place mai mult, câștigând notorietate de la an la an.

”Apoi m-am angajat la Radio Timișoara și am intrat în televiziune. Țin minte că am filmat cu Vali Sterian și fuma foarte mult. Decorul meu era mic la TVR, iar într-o pauză a venit producătorul să-l roage să nu mai fumeze că nu se vedea nimic la cameră’, a mai adăugat Dan Negru.

Pe lângă salariul pe care îl încasează din televiziune, Dan Negru mai are și alte afaceri, în domeniul imobiliar din care câștigă sume frumușele.