Surpriza totala! Cine sunt nasii de cununie ai lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu? Ea vedeta, el politician

de:
18 mai 2021
Surpriza totala! Cine sunt nasii de cununie ai lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu? Ea vedeta, el politician
Nunta, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au profitat pe deplin de relaxarea restricțiilor. Cei doi s-au căsătorit și au avut o nunta ca în povești, iar așa cum este normal, cei doi miri au avut nevoie și de nași.

Nunta celor doi i-a luat prin surprindere pe fani care nu se așteaptau ca cuplul să se miște atât de repede la acest capitol, însă cu toate astea, Gabriela și Dani Oțil au reușit și au ajuns în fața altarului.

Cine sunt nașii lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu

Așa cum era de așteptat, mirii au ales niște nași pe măsură. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt nașii de cununie ai cuplului, iar foarte mulți o cunosc pe nașă ca fiind „Mama Natură” de la emisiunile la care era asistentă în trecut.

Aceasta a avut o prestanță impresionantă la nuntă. A venit într-un costum albastru, cu umeri supradimenționați, în combinație cu o pereche de pantofi galbeni, greu de neobservat. 

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în luna februarie a anului 2020, după o relație de cinci ani și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși nașa mirilor este celebră, soțul ei nu este atât de cunoscut, el fiind administrator public al județului Caraș-Severin, funcție pe care o ocupă începând cu luna ianuarie a anului 2021.

Pe lângă acest job, nașul lui Dani Oțil se mai ocupă și cu managementul artistic, organizarea de evenimente, branding, marketing şi coaching și a fost unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Timișoara, așa că alegerea nu e una întâmplătoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)

Cu ce se ocupă nașul proaspeților miri

Tinu Vidaicu are 40 de ani, iar în perioada tineriții a fost DJ. Din 2009 însă, acesta a decis să se lanseaze în antreprenoriat, oferind consultată și construind echipe peformante.

„Job-ul de DJ, ca meserie principală l-am practicat până în 2009. După acest an m-am lansat cu adevărat în antreprenoriat. În anii următori am oferit consultanţă, am construit echipe performante, am construit locaţii premiate naţional şi internaţional şi am organizat evenimente grandioase. Am fost chiar şi asociat al unei echipe de baschet în Liga Naţională”, mărturisea Tinu Vidaicu în urmă cu câteva luni

Mai mult de atât, nașul lui Dani Oțil și-a atins toate scopurile în 2016, iar de atunci a decis să facă ceva nou în viața lui. S-a apucat de pescuit, de muzică și nu numai. 

El mai mărturisea că muzica a fost cel care l-a ajutat să iasă din starea de alertă și de oboseală cu care se confruntase, iar de această dată s-a întors la pasiune fără niciun fel de presiune, iar rezultatele au fost pe măsură.

”Prin 2015-2016, când mi-am atins scopurile propuse şi am creat sisteme performante pentru afaceri, am decis sa fac din nou ceva pentru mine. Unii merg la pescuit, alţii fac tot felul de lucruri pentru limpezirea minţii sau relaxare dar eu, am revenit, de data asta ca hobby, în muzică.

Ea m-a scos din starea alertă în care eram. Tocmai fiindcă de această dată am făcut muzica din pasiune, fără presiune, în 2-3 ani am creat împreună cu George Hora unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale din ţară, pe numele său Dirty Nano”, mai povestea acesta.