Surpriză uriașă! Pe cine va numi Klaus Iohannis premier! Nu va fi Ludovic Orban. Dezvăluiri năucitoare

11 oct. 2019
Surpriză uriașă! Pe cine va numi Klaus Iohannis premier! Nu va fi Ludovic Orban. Dezvăluiri năucitoare

Ludovic Orban nu va fi premierul României, este de părere jurnalistul Ion Cristoiu, care a declarat, în direct la Antena 3, că probabil șeful statului va numi un nou șef al Guvernului care să fie neutru.

Umilită și rămasă fără funcția care-i conferea puterea în PSD, Viorica Dăncilă a declarat imediat după ce moțiunea a trecut că speră ca președintele Klaus Iohannis să numească mai repede pe cineva locul ei pentru că ar vrea să plece chiar astăzi. Nici candidatura ei la prezidențiale nu mai este o certitudine și rămâne de văzut dacă partidul nu se va răzgândi pe ultima sută de metri.

Ion Cristoiu a mai declarat și că viitorul comisar european din partea României va fi europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan. Aceasta a intrat în Parlamentul European în anul 2014 din partea PMP, Traian Băsescu și Elena Udrea fiind cei care l-ai propulsat în politica mare.

Declarațiile lui Ludovic Orban, după ce a căzut moțiunea

„PNL este partidul care a câștigat alegerile europarlamentare, e a doua forță politică și cel mai puternic partid de opoziție. Dacă vom fi chemați să constituim guvernul în jurul PNL, candidatul PNL sunt eu. De ce ar fi nevoie să căutăm un premier în afara partidului? În toate democrațiile, partidele care formează guvernul au ca propunere de premier președintele partidului”, a declarat președintele PNL

Ludovic Orban a insistat și pe ideea că PSD nu va mai face parte sub nicio formă parte din noul executiv. El a subliniat și că PNL lucrează de mult timp la programul de guvernare și că este pregătit să preia conducerea țării.

„Am traversat foarte multe moțiuni de cenzură, o asemenea presiune cum a fost asupra parlamentarilor PSD, PMP, ALDE, Pro România și asupra câtorva parlamentari PNL nu a existat niciodată în 30 de ani. Au fost dispuși la orice, de la amenințări la promisiuni, inclusiv la promisiuni în bani”, a concluzionat Ludovic Orban.