Tânăra din Norvegia pe care Firea o plătește cu 14.200 euro pe lună! Ce job are aceasta

18 sept. 2019
Tânăra din Norvegia pe care Firea o plătește cu 14.200 euro pe lună! Ce job are aceasta

S-a aflat totul. Ea este tânară din Norvegia pe care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, o plătește cu 14.200 euro pe lună! S-a aflat și ce loc de muncă are nordica.

CSM București vrea performanță la nivel international, iar pentru acest lucru este nevoie de jucătoare cunoscute, dar și extrem de valoroase. Dacă la volei și la rugby s-a stopat finanțarea, primăria Capitalei a decis să se concentreze pe handbalul feminin.

De fapt, această echipă este singura care a adus și performanță internațională. A reușit să câștige Liga Campionilor în urmă cu trei ani. Pentru a menține nivelul de performanță ridicat, primăria a decis să aducă și jucătoare de peste hotare.

Cel mai mare salariu din echipă îl are și cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu. Messi din handbal primește 17.500 de euro pe lună. Pe lângă Neagu, la echipa din București strălucește și norvegianca Nora Mork.

Salariu pe măsura performanțelor

Nordica de 28 de ani primește 14 200 de euro pe lună. Mork are un CV fabulos, semn că performanța se plătește și în handbal. La nivel de echipă națională Mork are un palmares cum greu mai găsești la o jucătoare în activitate. A câștigat alături de naționala Norvegiei o Olimpiadă, două titluri mondiale și trei europene.

În plus, Nora Mork are în palmares și patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri și patru cupe ale Norvegiei, dar și trei titluri de campioană a Ungariei în tricoul lui Gyor.

Și antrenorul Tomas Ryde are cel mai mare contract dintre tehnicienii care activează în Liga Națională feminină, 10.000 de euro pe lună. Secundul său, antrenorul cu portarii Goran Lars Lindsgard, are un venit net de 2.000 de euro, anunță gsp.ro.