Tatăl Andrei Măruță îi ia apărarea lui Alex Velea în scadalul cu Cătălin Măruță. Declarațiile care au surprins pe toată lumea

de:
24 iun. 2021
Tatăl Andrei Măruță îi ia apărarea lui Alex Velea în scadalul cu Cătălin Măruță. Declarațiile care au surprins pe toată lumea

Tatăl Andrei intervine și el în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță, însă atitudinea acestuia a fost una complet neașteptată. Dacă mulți se așteptau să își susțină ginerele, bărbatul are o cu totul altă părere despre situația în care familia fiicei sale este implcată.

Cătălin Măruță și Alex Velea erau prieteni buni, însă prezentatorul tv a reușit să îl scoată din minți pe artist. Tatăl Andrei a văzut și el întreaga situația, însă îi ia apărarea lui Velea și nicidecum ginerelui său.

Andra și Alex Velea trebuia să colaboreze

Tatăl Andrei mărturisește că fiica sa și Alex Velea purtau discuții pentru o colaborare, iar din cauza lui Cătălin Măruță, nimic nu s-a mai concretizat. El a mai povestit că fiica sa nu este interesată de ce fac soțul ei la televizor, iar fiecare are cariera sa.

O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile. Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor”, a mărturisit tatăl Andrei, pentru Fanatik.ro.

”Eu mă înțeleg bine cu Alex Velea”

Deși Cătălin Măruță este în plin scandal cu familia lui Alex Velea, socrul său povestește că se înțelege bine atât cu Antonia cât și cu partenerul său.

Mai mult de atât, tatăl Andrei susține că a avut o colaborare excelentă cu cei doi și speră ca și fiica sa să semneze un astfel de proiect în viitor.

”Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia. S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus.

Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei”, a mai povestit acesta.

Alex Velea nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță

Alex Velea s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Cătălin Măruță pe care îl credea prieten apropiat. El l-a acuzat pe prezentatorul tv că i-a jignit familia, doar pentru a face mai multă audiență la tv.

Artistul povestește că pentru Măruță nu există prietenie, însă el va sta departe de acest scandal fără a-l mai critica.

Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta.

Cu măruță deasta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea”, mărturisea Alex Vlea, la Xtra Night Show.