Tatăl Luizei reacționează! Cine este tatăl biologic al fetei

25 sept. 2019
Tatăl Luizei reacționează! Cine este tatăl biologic al fetei

Scandal imens la Caracal după ce anchetatorii au descoperit că tatăl Luizei nu este tatăl biologic al fetei. Ieri, mama tinerei a fugit de acasă pentru ca anchetatorii să nu poată preleva probe de la domiciliul său.

În urma acestei dezvăluiri, tatăl fetei a avut o reacție foarte dură. Bărbatul susține că Luiza este fata sa. Claudiu Melencu, tatăl Luizei, a declarat la România TV, la emisiunea Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu, că nu crede acest lucru.

„Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Să nu mai spună lumea că nu e fata mea. Acum mai bine de o lună m-a sunat cineva de la Inspectoratul General al Poliţiei. Mi-au zis dacă pot să mă întâlnesc cu ei. Au venit m-au luat cu maşina şi m-au dus de mi-au luat probe biologice”, a explicat tatăl Luizei, însă a doua oară nu l-a mai contactat nimeni, deşi mamei Luizei i se solicită încă un set de probe pentru stabilirea ADN-ului Luizei. Asta în condiţiile în care neconcordanţele după analizele preliminare îl privesc pe tatăl Luizei şi nu pe mamă. A-nceput iar o nebuneală! Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor, să ne lase în pace! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!”, a spu Claudiu Melencu.”, a spus tatăl Luizei la România TV.

După efectuarea testelor ADN ale părinților Luizei Melencu, pentru a fi comparate cu probele descoperite în pădurea de lângă Caracal, anchetatorii au descoperit că tatăl fetei nu este tatăl ei biologic.

Mama Luizei a fugit de acasă pentru ca anchetatorii să nu poată preleva probe. Aceasta susține că oamenii legii vor să planteze probe și că aceștia urmăresc închiderea cazului.