Tavi Clonda divorțează de Gabriela Cristea? Artistul a spus public că l-a deranjat mult ce i-a făcut vedeta. Detalii ascunse până acum

15 sept. 2021
Tavi Clonda divorțează de Gabriela Cristea? Artistul a spus public că l-a deranjat mult ce i-a făcut vedeta. Detalii ascunse până acum
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice ale lor

Între Gabriela Cristea și Tavi Clonda lucrurile păreau să funcționeze perfect. Cei doi formează un cuplu solid și sunt împreună de mulți ani. Ei au și două fetițe superbe, pe care amândoi le iubesc enorm. Doar că în ultima perioadă, lucrurile au fost mai tensionate între ei.

A recunoscut-o public chiar Tavi Clonda, într-un interviu televizat. Deși toată lumea îi vedeau ca pe o familie perfectă, iată că și la ei au apărut probleme în Paradis. Partea bună este că au ajuns la un consens și s-au rezolvat.

Totuși sursele VoxBiz.ro au povestit că Gabriela Cristea îi atrage foarte des atenția soțului cu privire la tot felul de lucruri, iar unul dintre principalele motive de scandal ar fi banii. Tavi Clonda nu are un job stabil, nu are un venit stabil, iar cântările nu sunt prea multe. Practic contractele acestuia apar tot datorită asociereii cu soția lui.

Divorțează Tavi Clonda de Gabriela Cristea?

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a spus Tavi Clonda, în direct, în cadrul unei apariții tv.

Cei doi au fost certați chiar înainte de ziua artistului, dar lucrurule s-au liniștit după ce Gabriela Cristea i-a arătat mai multe fotografii de familie, împreună cu fiicele lor și i-a pregătit o petrecere aniversară.

Tot Tavi Clonda spunea care sunt cele trei chei într-o căsnice, mai exact ce îl ține pe el alături de soția lui.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă.

Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante.”, spunea el, într-un interviu mai vechi.