Televiziunea care i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mai mare decât cel de la Pro Tv. Decizia pe care a luat-o prezentatorul

04 mai 2021
Televiziunea care i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mai mare decât cel de la Pro Tv. Decizia pe care a luat-o prezentatorul
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță lucrează la Pro Tv de mai bine de zece ani, iar de-a lungul anilor nu a dus lipsă de oferte foarte tentante. La un moment dat, acesta a plecat la Realitatea Tv, dar a revenit în scurt timp la postul unde se simțea cel mai bine și unde se putea manifesta așa cum își dorea el.

La 43 de ani, Cătălin Măruță pare că are viața perfectă. Este căsătorit cu Andra din anul 2008, iar cei doi par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Împreună au și doi copii foarte frumoși și care deja sunt mici vedete. În special Eva Măruță, care are o priză foarte mare la public, iar pe rețelele de socializare a strâns milioane de urmăritori.

Televiziunea care i-a dat lui Cătălin Măruță un salariu triplu față de Pro Tv

Cătălin Măruță și-a lansat și un podcast, cu care chiar a devenit lider pe această nișă. A ajuns chiar și pe locurile fruntașe din trending Youtube, singurul care a mai reușit să bifeze astfel de performanțe fiind colegul lui de la Pro Tv, Mihai Bobonete din Las Fierbinți.

Se pregătește Cătălin Măruță să plece de la Pro Tv? Este o întrebare care a răsunat de multe ori în ultimii ani. Dar răspunsul a fost de fiecare dată nu. Invitat la rândul său la un podcast, împreună cu soția sa, Andra, cel al lui Mihai Petre, realizatorul a făcut o serie de dezvăluiri legate de o potențială migrare către un alt post de televiziune.

„Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a povestit Andra în cadrul podcastului realizat de fostul ei coleg de juriu de la Românii au talent.

Lecția lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a venit și el cu o completare, care poate servi drept lecție de viață oricui.

„Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci’”, a conchis vedeta Pro Tv.