Teo Trandafir a acceptat să fie ambasador. Ce mesaj de impact a transmis aceasta și ce le recomandă tinerilor

15 iul. 2021
Teo Trandafir a acceptat să fie ambasador. Ce mesaj de impact a transmis aceasta și ce le recomandă tinerilor
Teo Trandafir, împreună cu fiica ei

Teo Trandafir este una dintre cele mai populare vedete din România, chiar dacă apare pe micile ecrane de mai bine de 25 de ani. Carismatică și mereu pusă pe glume, vedeta Kanal D reușește și astăzi audiențe record cu emisiunea sa zilnică, unde-l are partener pe Burcusul.

Acum Teo Trandafir a acceptat să fie și ambasador al celui mai mare festival muzical al anului de pe Arena Națională, Forever Hit, care va avea loc pe 18 septembrie. Și pentru că și fiica ei, în vârstă de 17 ani rezonează cu  muzica disco ce a animat anii ’80 și ’90, este în mod cert un loc în care și tinerii trebuie să vină neapărat pentru a se distra la maxim.

Cel mai important fenomen cultural al anului

Alphaville, Dr Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Londonbeat, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project ori Mr President vor fi auziți live, la București. Piesele lor nu au lipsit din soundtrack-ul adolescenței și tinereții vedetei Kanal D, după cum chiar ea ne spune.

”Sunt melodii ce provoacă, ce scot la suprafață la fiecare ascultare amintiri, stări, senzații mult mai intense decât muzica care se preferă astăzi. Fiorul muzical provocat la fiecare audiție mă face să retrăiesc acele momente din anii tinereții. Este ceva unic, mai ales că, pentru mulți ca mine, muzica acelor vremuri a venit odată cu doza de libertate primită în ’89”, ne spune Teo Trandafir, ambasador al marelui eveniment social care va aduce lumea bună a muzicii așa- zisei perioade de aur la București.


”În general, îmi place muzica bună indiferent de gen. Sunt uimită că fiica mea rezonează cu mine la acest capitol iar multe din melodiile pe care le ascult bucură și o adolescentă de astăzi. Pe 18 septembrie, pe ritmurile hiturilor tinereții noastre, probabil că o să deschid mai mult ca niciodată cutia amintirilor cu prietenii mei”, a adaugat Teo Trandafir, vedetă dar și exemplu pentru fiica sa, în vârstă de 17 ani.