Test de personalitate. Ce vezi: pisica urcă sau coboară scările? Află ce spune asta despre tine

31 aug. 2021
Test de personalitate. Ce vezi: pisica urcă sau coboară scările? Află ce spune asta despre tine

Psihologii americani folosesc foarte mult testele de personalitate, bazându-se pe diferite imagini. Astfel aceștia pot contura profiluri și identifica trăsături de caracter al celor chestionați.

Unele amuzante, altele complexe și deosebit de serioase, ceea ce vede fiecare dintre noi în fotografiile prezentate arată detalii pe care poate nici noi nu le știm despre noi.

Imaginea cu pisica urcând sau coborând scările este una foarte sugestivă, iar răspunsurile primesc interpretări, care chiar dacă sunt scurte, în esență sunt foarte curpinzătoare.

Urcă sau coboară? Rezultatele

Așadar, dacă vezi că pisica urcă scările, înseamnă că de fapt nu ești aproape deloc atent sau atentă la detalii. Mai degrabă ești o persoană dezorganizată cu accente de naivitate extremă. Crezi imediat ceea ce vezi, fără să treci prea mult lucrurile prin filtrul gândirii. Iubești viața și-ți place să trăiești liber, fără nicio grijă.

Dacă vezi că pisica din fotografe coboară scările înseamnă că ești o persoană care nu iartă niciun detaliu. Și în plus de asta ești și intuitiv sau intuitivă. Treci totul prin filtrul gândirii, nu iei decizii pripile și înainte de a anunțat ce ai hotărât te documentezi bine. De asemenea, ești recunoscut sau recunoscută ca fiind o persoană foarte analitică.