Ți s-a răcit cafeaua? NU o mai bea! Poți avea pe termen lung dacă faci asta. Lidia Fecioru a explicat ce se întâmplă

17 iul. 2022
Ți s-a răcit cafeaua? NU o mai bea! Poți avea pe termen lung dacă faci asta. Lidia Fecioru a explicat ce se întâmplă

Lidia Fecioru vine cu noi sfaturi în ceea ce privește modul în care bem cafeaua. De această dată, bioenergoterapeutul explică de ce nu ar trebui să mai consumăm această băutură odată ce s-a răcit.

Sunt momente în care uităm de faptul că ne-am preparat o cafea, fie din cauza grabei, fie din alte cauze, iar atunci când ne amintim de ea o consumăm rece sau reîncălzită.

Totuși, Lidia Fecioru spune că nu este bine să bem cafeaua reîncălzită deoarece în momentul în care băutura devine rece ar trebui să ne reevaluăm relațiile de prietenie.

Mai precis, bioenergoterapeutul ne spune că este nevoie să rezolvăm anumite probleme din trecut, în special cele care nu mai fac parte din viața noastră, adăugând că prieteniile, din păcate, nu pot dura la infinit. Aceasta mai spune că unele prietenii se pot termina mult mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Lidia Fecioru: Poți cunoaște un om după cafeaua pe care o preferă

Această legătură dintre cafea și oameni nu este singulară. Nu mulți suntem conștient de faptul că această băutură ne poate da de gol adevăratul nostru caracter.

De exemplu, spune Lidia Fecioru, oamenii care beau cafea neagră, fără zahăr, sunt puternici, în timp ce persoanele care beau cafea cu lapte sunt capricioase.

„Oamenii puternici beau cafeaua neagră, neîndulcită. Dacă bem cu lapte, de multe ori suntem capricioşi. Oamenii care beau cafe late sunt oameni care îşi pot schimba foarte des dispoziţia”, spune bioenergoterapeutul.

Așadar, atunci când ne vedem pentru prima oară cu o persoană, ar trebui să mergem la o cafea pentru a putea determina ce caracter are.

„Ca să cunoşti pe cineva, spui, hai să bem o cafea. Este invitaţia directă în varianta de acum. Cafeaua amară este băută de oamenii puternici, care vor să fie lideri”, mai spune aceasta.