TJ Miles de la Survivor România are o nouă iubită celebră! Femeia este, însă CĂSĂTORITĂ! Fostul soț a venit să-l bată pe Faimos. Detalii incendiare

07 dec. 2022
TJ Miles de la Survivor România are o nouă iubită celebră! Femeia este, însă CĂSĂTORITĂ! Fostul soț a venit să-l bată pe Faimos. Detalii incendiare

Cât timp s-a aflat în competiția Survivor România, TJ Miles a spus că nu are nicio iubită acasă care să-l aștepte. El a fost eliminat din show chiar înainte de individuale, când publicul a ales să-l salveze pe Războinicul Alexandru Nedelcu în locul lui. Întors acasă, Tik Tok-erul părea interesat de Alexandra Duli.

Cei doi au fost destul de apropiați în perioada în care au fost colegi la Survivor România, dar într-un final nu s-a întâmplat nimic între ei. Cel puțin nu oficial. Și pentru că lui TJ Miles mereu i-a plăcut să trăiască periculos – o arată din plin trecutul lui – acum acesta ar fi pus ochii pe o femeie celebră, dar căsătorită.

Este vorba despre cea supranumită Kim Kardashian de România, fosta concurentă X-Factor, Francisca Dulceanu. Acesta este căsătorită, însă cu luptătorul Bogdan Lățescu, încă din anul 2018.

În urmă cu o lună, la una din conferințele RXF, bărbatul ar fi venit să-l ia la bătaie pe TJ Miles, care era și el prezent la eveniment. Spiritele s-au calmat, dar fostul Faimos de la Survivor România se pare că nu doarme chiar liniștit noaptea.

TJ Miles părăsit sau înșelat?

Contactată de cei de la CanCan.ro, Francisca neagă că s-ar fi despărțit de soțul său, deși aceeași publicație a arătat că femeia ar fi plecat de acasă pentru a fi cu TJ Miles. Posibil ca ea să se fi împăcat cu soțul între timp, iar fostul faimos de la Survivor România să fi rămas din nou singur.

El a fost provocat și de fostul său coleg, Ionuț Popa să se lupte în galele RXF, doar că influencerul pare cam speriat de ideea unei bătăi, fie ea și una în cușcă, pe bani.