Top 3 capitale europene pentru vacanța ta

25 ian. 2022
Top 3 capitale europene pentru vacanța ta

Știi unde vei merge în următoarea ta vacanță?  Cel mai dificil moment atunci când vrem să ne organizăm concediul este, cu siguranță, atunci când trebuie să decidem destinația. Globul pământesc este atât de mare încât am vrea să mergem peste tot, dar timpul e prea scurt. Din acest motiv simțim o presiune destul de puternică atunci când alegem o destinație.

Unul dintre cele mai populare criterii după care multe persoane se orientează când își aleg destinația de călătorie este dacă găsesc sau nu bilete de avion ieftine. Nu este greșit, însă cum ar fi să alegi înainte destinația ta preferată și abia apoi să urmărești prețurile biletelor pentru a le lua mai avantajos? Descoperă mai jos o listă cu cele mai vizitate capitale ale Europei. Suntem convinși că vei găsi pe urmă și bilete de avion ieftine pentru destinația ta de vis.

Locul 3 – Londra

Capitala Angliei și a Regatului Unit nu avea cum să nu se regăsească în această listă. Este unul dintre cele mai importante orașe ale lumii, cu o istorie vastă și o mulțime de atracții turistice.

Cei care vin să își petreacă concediul în Londra se bucură de obiective turistice precum: Palatul Buckingham, Muzeul figurinelor de ceară Madame Tussaud’s, faimosul Big Ben și multe altele.

În funcție de perioada anului, poți găsi de multe ori bilete de avion ieftine către Londra. Însă, trebuie să fii cu ochii pe prețuri și să le urmărești.

Locul 2 – Viena

Frumoasa capitală a Austriei câștigă medalia de argint pe acest podium. Asemenea Londrei, este un oraș plin de istorie, cu o mare importanță la nivel global. Aici își au sediul o mulțime de organizații internaționale precum și Organizația Națiunilor Unite (ONU).

Viena este vizitată mai ales datorită târgurilor de Crăciun care se organizează an de an. Mulți turiști aleg ca destinație pentru vacanta de iarnă orașul Viena, special pentru a se putea bucura de spiritul Sărbătorilor înconjurați de minunata arhitectură vieneză.

Locul 1 – Paris – vacanta în orașul iubirii

Se spune că dragostea învinge întotdeauna, motiv pentru care pe primul loc al celor mai vizitate capitale europene se află tocmai capitala iubirii, Parisul.

Capitala Franței reprezintă un oraș de suflet pentru multe persoane, în special pentru cupluri, motiv pentru care deseori revin aici în vacanta.

Pentru o vacanta în stil parizian, îndrăgostiții se bucură de plimbări pe cea mai celebră stradă a lumii, Champs-Élysées, de celebrul turn Eiffel văzut din depărtare, de catedrala Notre-Dame și de multe alte obiective turistice faimoase în toată lumea.

Așadar, hotărăște-te unde ai vrea să călătorești prima dată și fii cu ochii pe ofertele la zboruri și cazări. Pentru a te asigura că prinzi cele mai bune prețuri pentru vacanțele tale, poți apela cu încredere la o agenție de turism.