Tragedie imensă! Astrologul Mariana Cojocaru, grav accident rutier. Mașina este făcută țăndări

23 sept. 2022
Tragedie imensă! Astrologul Mariana Cojocaru, grav accident rutier. Mașina este făcută țăndări

Astrologul Mariana Cojocaru a trecut prin momente teribile, aceasta fiind la un pas de moarte. Ea a povestit, în cadrul unui podcast de pe YouTube că a fost implicată într-un accident rutier.

Invitată în podcastul lui Mihai Ghiță, numit „În Oglindă”, astrologul Mariana Cojocaru a povestit că a fost la un pas de moarte în trecut, atunci când a fost implicată într-un accident rutier. Ea a mai povestit că înainte de acest eveniment care a marcat-o destul de mult, a avut un is premonitoriu.

Astrologul a mai spus că la momentul respectiv i-a povestit fostului ei soț despre visul pe care l-a avut, însă acesta nu a dat crezare spuselor sale, motiv pentru care s-a urcat în autoturism. La un moment dat, șoferul care conducea mașina a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului ud, iar mașina a intrat într-un copac.

Mariana Cojocaru a intrat în moarte clinică

„Înaintea accidentului cu moartea clinică, cu o seară înainte am avut un vis premonitoriu, dar eu visez într-un fel anume. Am visat atunci că erau niște manechine ca într-un magazin.

Un manechin de acolo a căzut, s-a spart la nivelul capului. Prietena mea era la volan. Când m-am trezit, i-am spus fostului soț că am avut un vis cam ciudat și că nu ar fi rău să venim la București cu trenul.

El nu a fost de acord. Am avut dreptate. Plecăm la drum, plouă, pe carosabil era numai gheață. Într-o curbă largă, mașina derapează, acroșează un copac, mașina s-a făcut praf. Toți patru suntem în viață. Eu am fost cea mai afectată”, a spus Mariana Cojocaru.