Tudor Chirilă surprinde pe toată lumea! Din ce câștigă sume enorme de bani lunar. Asta pe lângă banii de la PRO TV pentru Vocea României

08 oct. 2022
Tudor Chirilă surprinde pe toată lumea! Din ce câștigă sume enorme de bani lunar. Asta pe lângă banii de la PRO TV pentru Vocea României

Tudor Chirilă este unul dintre jurații de la emisiunea „Vocea României”, însă acesta nu este singurul lucru din care artistul face bani. Cântărețul are mai multe afaceri care îi aduc bani frumoși în conturi.

Emisiunea „Vocea României” a luat o mică pauză la un moment dat, însă acest lucru nu l-a impacientat pe Tudor Chirilă. Artistul are și alte surse de bani, pe lângă emisiunea de la PRO TV.

Astfel, în perioada în care emisiunea nu s-a dat pe post, Tudor Chirilă s-a ocupat de afacerile sale, iar acestea i-au adus destul de mulți bani conturi. Antrenorul de la PRO TV are o firmă numiră „Agenția de vise”, iar aceasta i-a adus un profit net de 196.000 de lei în 2021. În ultimele 21 de luni, cifra de afaceri a acestei firme a fost de peste 1.770.000 de lei.

Anul trecut a fost unul mult mai benefic pentru Tudor Chirilă, decât anul 2020, cel în care ne-am confruntat cu mai multe lockdown-uri din cauza pandemiei de coronavirus. Atunci, profitul acestei firme a fost de aproximativ 114.000 lei.

Tudor Chirilă nu are o singură firmă

Jurnaliștii de la fanatik.ro mai scriu că antrenorul de la PRO TV mai are o firmă care se numește „Firma lui Tudor” și că și aceasta a avut un profit mai bun în 2021, față de 2020.

Profitul pe anul trecut a fost de 154.000 de lei, în timp ce profitul din 2020 a fost de 59.000 de lei. În ceea ce privește cel mai bun an al acestei firme, el a fost anul 2018, atunci când firma a înregistrat un câștig net de 560.000 de lei.

Pe lângă aceste venituri se adaugă si salariul pe care Tudor Chirilă în primește de la PRO TV, dar și banii din cântări.