Tupeu fără margini! Ce haine de firmă a purtat Dincă la reconstituirea crimei Alexandrei! Planul năucitor al monstrului

16 sept. 2019
Tupeu fără margini! Ce haine de firmă a purtat Dincă la reconstituirea crimei Alexandrei! Planul năucitor al monstrului

Luni a avut loc reconstituirea crimei Alexandrei Măceșanu, iar Gheorghe Dincă a fost dus la fața locului pentru a arăta pas cu pas ce a făcut în ziua în care a răpit-o și apoi ucis-o pe adolescenta de 15 ani. Look-ul acestuia a șocat întreaga opinie publică.

Monstrul a apărut îmbrăcat în haine de firmă, un tricou marca Lacoste, deși prin Caracal umbla îmbrăcat ca un cerșetor și trăia într-o mizerie de nedescris. Mai mult, acesta era aranjat, tuns, bărbierit și afișa o atitudine foarte relaxată, ca și cum ar fi fost o mare vedetă. În plus pare că s-a mai îngrășat, semn că este hrănit foarte bine.

Criminalistul Dan Antonescu a explicat de ce în opinia lui, Gheorghe Dincă a avut această abordare și ce plan are acesta. „Această atitudinea apare atunci când un criminal în sfârșit recunoaște faptele și el devine sincer și relaxat. Acest individ are un comportament oscilant, de când a apărut ancheta. Trebuie să vedem dacă într-adevăr e autorul pentru că nu prea sunt probe. E doar afirmația lui, câțiva dinți și niște cenușă, de aici până la a fi probe e mult. Profilul psihologic făcut de specialiști stă la baza unor concluzii care vor ajuta să își dea seama dacă minte”, a spus Antonescu.

Ce se întâmplă cu Luiza Melencu

Marți va avea loc reconstituirea crimei Luizei Melencu. „Vom participa avocații. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra și marți în ceea ce o privește pe Luiza. Vor începe de dimineață”, a spus Pop.

„Ca să reconstitui ce a fost acolo e nevoie, la modul ideal, de cel puțin o săptămână sau două, iar în situația în care suntem noi acum, cam o lună de zile pentru fiecare caz. Nu au cum să reconstituie, pentru că nu au scenariu. Dincă nu a explicat ce și cum, deci nu au cum să reconstituie. Nu au ce să reconstituie. Scenariul este varză și Dincă minte de stinge. Spune lucruri aberante care nu pot fi puse în practică și nu au un curs logic rațional”, a completat avocatul.