Tupeu maxim! Bianca Drăgușanu își bate joc de cei care au facultate. Ce a spus vedeta în fața lui Damian Drăghici este revoltător

18 iul. 2021
Tupeu maxim! Bianca Drăgușanu își bate joc de cei care au facultate. Ce a spus vedeta în fața lui Damian Drăghici este revoltător

Bianca Drăgușanu a împlinit 39 de ani și continuă să fie un nume important pe scena showbiz-ului românesc. Promovată inițial de Cătălin Botezatu, vedeta a ajuns să câștige milioane de euro din imagine și nu numai. Aceasta a fost acuzată că ar fi primit bani și din alte activități, după ce l-a cunoscut pe Alex Bodi.

De altfel, acesta a și fost arestat pentru proxenetism, iar fosta lui soție a dezvăluit că o folosea pentru clienți importanță din străinătate. Bianca Drăgușanu a fost invitată de Damian Drăghici la podcastul lui, ceea ce a creat un val de nemulțumiri printre cei care încă mai pun preț pe valoarea unui om care a și învățat ceva carte.

Bianca Drăgușanu își bate joc de cei cu facultăți

Blonda a spus printre altele că degeaba înveți și faci facultăți pentru că nu asta îți aduce banii. Ea a dat exemplu de persoane foarte titrate care merg cu metroul și câștigă un salariu infect, în timp ce ea poartă numai branduri scumpe și circulă cu mașini de sute de mii de euro.

Aroganțele ei au fost taxate de Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, care în trecut era prezentatoare la Antena 1. Aceasta și-a exprimat și dezamăgirea față de Damian Drăghici, care pentru bani a început să invite chiar pe toată lumea la podcastul lui, care în trecut a fost frecventat de oameni de mare valoare, precum Dumitru Constantin Dulcan.

Podcastul lui Damian Drăghici, în trending Youtube

„Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banu e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah.

Iar dacă televiziunile aveau scuza rating-ului, cheltuielile aferente producțiilor, tu prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând.

Dacă îmi aduci în online tot @#$%^ce se deosebesc de pământ doar prin marea cantitate de puroi, înseamnă că vrei vizualizări multe, rapid să vină bănuțul gros și poți anula orice discurs, ba chiar te poți anula pe tine, să ne faci un bine!”, a scris Oana Mareș pe pagina ei de Facebook.

Podcastul lui Damian Drăghici cu Bianca Drăgușanu pare că se bucură totuși de mare succes. Se află pe locul 34 în trending Youtube și a strâns în doar două zile peste 120.000 de vizualizări.