Ultima oră: 100.000 de euro pentru eliberarea Luizei Melencu și Alexandra Măceșanu! Fetele nu sunt moarte

15 sept. 2019
Ultima oră: 100.000 de euro pentru eliberarea Luizei Melencu și Alexandra Măceșanu! Fetele nu sunt moarte

DIICOT a anunțat oficial prin vocea procurorului șef Felix Bănilă că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost ucise de Gheorghe Dincă. Varianta nu este, însă acceptată de familiile fetelor și nici de mare parte dintre români, care sunt de părere că fetele sunt în viață.

Printre aceștia se află și Viorel Cataramă, fost membru PNL și actual candidat la alegerile prezidențiale din partea partidului Dreapta Liberală. Acesta este dispus să ofere o recompensă de 100.000 de euro celor care dau informații care să conducă la eliberarea fetelor.

Ce spune Cataramă. Oferta de nerefuzat

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot acceptă varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise.
Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în față unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei  are va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei.”, a scris Cataramă pe Facebook.

Mulți internauți îl acuză deja că-și face campanie electorală pe seama unei tragedii. Și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale, tot ca urmare a tragediei din Caracal, care se pare că a devenit o trambulină politică.