Uluitor! Care a fost primul job al lui Pavel Bartoș. Nu are nicio legătură cu ce face acum

de:
23 aug. 2021
Uluitor! Care a fost primul job al lui Pavel Bartoș. Nu are nicio legătură cu ce face acum
Foto: Facebook

Pavel Bartoș a știut mereu că este făcut să fie actor, însă asta nu înseamnă că înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor nu a avut și un job de rând. Mulți nu l-au încurajat să meargă în direcția în care a vrut, dar în final și-a ales drumul pe care îl simțea.

A fost nevoie de sacrifcii din toate punctele de vedere, mai ales având în vedere faptul că suportul părinților i-a cam lipsit în perioada studenției.

Cum a ajuns Pavel Bartoș actor

Actorul mărturisește că părinții săi nu voiau decât ca el să termine o facultate. Zis și făcut. Deși știau că Pavel Bartoș va da la drept, actorul s-a dus direct unde i-a spus inima: la actorie.

”Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret”, a declarat Pavel Bartoș, pentru Viva.

Care a fost primul său job

Pentru a se putea întreține în perioada facultății, Pavel Bartoș a trebuit să se angajeze și nu i-a părut rău deloc. A fost ospătar, a lucrat chiar și la un magazin non-stop, ba chiar într-o perioadă a și vândut mărțișoare.

Mai mult de atât, actorul își amintește cu nostalgie acea perioadă, fiind cea mai frumoasă din viața sa. Chiar dacă avea mult de muncă și de învățat, oamenii pe care i-a câștigat atunci, au rămas alături de el.

”Cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut niște colegi minunați cu care sunt prieten și astăzi, ne-am avut ca frații. Am avut profesori extraordinari. A fost viața de student pe care aș dori-o oricui. Și poate lucrul care a contribuit cel mai mult la această perioadă feerică a fost că am fost student în cămin. E foarte important! (zâmbește) De aceea, e un sfat pe care-l dau tuturor studenților: mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață.

A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de studen”, a mai dezvăluit Pavel Bartoș.