Uluitor! Ce tarife are Florin Ristei pentru o oră de cântat. Sumele diferă în funcție de eveniment

de:
15 oct. 2021
Uluitor! Ce tarife are Florin Ristei pentru o oră de cântat. Sumele diferă în funcție de eveniment
Florin Ristei

Florin Ristei a devenit popular de la vârsta de 13 ani cu piesa ”Dana”, alături de trupa ”Amici”. Muzica i-a plăcut din totdeauna și iată că a ajuns să facă asta în continuare.

În 2013, Florin Ristei a câștigat marele premiu de la ”X Factor” de 120.000 de euro, care pe lângă faptul că i-a adus mai multă notorietate l-a ajutat și din punct de vedere personal și profesional.

Cu banii câștigați, artistul și-a achitat creditul pentru apartament, iar restul a investit în aparatura muzicală pe care o folosește.

”Întotdeauna mare parte din câștiguri au fost reinvestite în ceva ce avea legătura cu drumul meu muzical. La 13-14 ani am reușit să cumpărăm un apartament foarte mic la București, pe care îl foloseseam când veneam la concerte, și în general tot ce produceam ajungea reinvestit în studiu și echipamente.

Cu premiul de la X Factor am plătit impozit, am achitat creditul pentru apartament, și am investit în echipamente muzicale”, mărturisea Florin Ristei într-un interviu.

Ce tarif are Florin Ristei pentru un concert

Cum experiența costă, asta se reflectă și în tarifele pe care Florin Ristei le percepe pentru o oră în fața publicului. Spre deosebire de alți artiști însă, juratul de la Antena 1 cere o sumă diferită în funcție de evenimentul la care participă.

Cu alte cuvinte, pentru un concret de doar o oră, Florin Ristei cere 1.800 de euro. Dacă este chemat la Balul Bobocilor în schimb, artistul cere mai mult și anume 2.200 de euro.

Pentru concertele din mall-uri, Florin Ristei mai crește tariful și ajunge la 3.500 de euro. Cei care organizează petreceri corporatiste vor fi nevoiți să scoată și mai mulți bani din buzunar, căci artistul percepe aici sume cuprinse între 4.000-5.000 de euro.

Când vine vorba de turnee, Florin Ristei nu pleacă niciodată singur. Artistul are o echipă formată din 10 persoane.

Vezi și Florin Ristei a fost înșelat și părăsit de iubită pentru un alt bărbat celebru. Despre cine este vorba