Uluitor! Cine este mama pedofilului olandez! Orarile la care a fost supus Joop Visscher

28 sept. 2019
Uluitor! Cine este mama pedofilului olandez! Orarile la care a fost supus Joop Visscher

Joops Visscher s-a născut în urmă cu 47 de ani în Olanda din doi părinți cu probleme psihice. Cei doi s-au cunoscut într-o clinică de psihitrie, ambii fiind interneți pentru deviații comportamentale. Tatăl alcoolic deosebit de agresiv nu s-a schimbat niciodată.

După ce a apărut pe lume Joop, acesta a început să-l agreseze periodic, posibil și sexual. Îl băteau cu scândura, îl certa mereu și îi repeta că femeile nu sunt bune de nimic. Copilul era adesea închis în dulap, unde îsi petrecea o mare parte din timp fără lumină.

O familie de coșmar

Întreaga familie a fost una cu multe probleme și probabil acest lucru s-a transmis din generație în generație. Bunicul acestuia s-a sinucis din motive neștiute. Mama lui a depus eforturi să-și revină, dar nu s-a ocupat și de Joop. Ea a scris în cele din urmă o carte despre cum poți reuși în viață chiar dacă pleci dintr-o familie cu probleme, pe care a și publicat-o. Așadar aceasta este astăzi autoare olandeză.

Joop Visscher a fost un copil marginalizat de-a lungul vieții, neacceptat în societate și în copilărie era bătut chiar și de colegi. Asta până când a învățat să riposteze. Mai are un frate, care a fost dat în adopție de părinți, în timp ce pe el l-au păstrat pentru a-l agresa și a-l transforma într-un monstru.

Deși se pare că Joop Visscher nu figurează în registrul psihiatriei, fosta iubită a acestuia confirmă că a avut probleme psihice și că a fost închis pentru agresiuni secuale.