Umilință cruntă pentru Mihai Bendeac! Cu cine s-a căsătorit luna trecută femeia care i-a fost mult timp iubită și logodnică? Este o actriță celebră, dar puțini știau despre relație

05 oct. 2022
Umilință cruntă pentru Mihai Bendeac! Cu cine s-a căsătorit luna trecută femeia care i-a fost mult timp iubită și logodnică? Este o actriță celebră, dar puțini știau despre relație

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Deși are o carieră de succes, același lucru nu se poate spune și despre viața amoroasă. Recent, fosta logodnică a acestuia a ajuns la altar cu altcineva.

Mihai Bendeac a primit o lovitură fără precedent de la cea care i-a fost cândva logodnică. Actrița Andreea Vasile, cea cu care actorul a avut o relație serioasă, s-a căsătorit în acest weekend cu regizorul Tudor Giurgiu. Cei doi au și un băiețel.

Anunțul căsătoriei fostei logodnice a lui Mihai Bendeac a fost făcut de către Elvira Deatcu, cea care a și publicat câteva imagini în mediul online, iar alături de acestea a scris și un mesaj.

„Hello! Andreea și Tudor continuă saga unirii destinelor”… așa începea invitația? Dacă la civilă n-am ajuns, la cea religioasă nu puteam lipsi! Iubire, umor și înțelepciune vă doresc, dragii mei @andreeavasiles și @tudor_giurgiu”, a fost mesajul acesteia.

Mihai Bendeac are numai cuvinte de laudă pentru fosta lui logodnică

În urmă cu câțiva ani, Mihai Bendeac a scris pe blogul lui personal despre fosta sa logodnică, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Am început relaţia și devenisem șocat de faptul că mă târam la cumpărăturile săptămânale de la hypermarket și ea făcea lista, care e mai scumpă, care e mai ieftină, care e mai profitabilă.

Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul”, scria Mihai Bendeac la vremea respectivă.