Umilință maximă pentru Loredana Groza! Cine este noua iubită a lui Andrei Boncea, cel care încă îi mai este soț în acte. Este tânără, frumoasă și foarte celebră

30 mart. 2023
Umilință maximă pentru Loredana Groza! Cine este noua iubită a lui Andrei Boncea, cel care încă îi mai este soț în acte. Este tânără, frumoasă și foarte celebră

Loredana Groza și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, deși sursele VoxBiz.ro spun că cei doi ar fi în continuare căsătoriți în acte. Asta mai mult pentru a nu se certa pe bani, însă bărbatul a plecat demult de acasă. De aici au și pornit derapajele artistei, care la 50 de ani a început să se îmbrace mai deochiat ca la 20.

Loredana Groza și Andrei Boncea s-au căsătorit în anul 1998 și au împreună o fiică, pe Elena Boncea. Mult timp, cei doi s-au prefăcut că sunt împreună de dragul fetei, dar se pare că bărbatul avea demult mintea și sufletul în altă parte.

Conform ShowBlitz.ro actuala iubită a lui Andrei Boncea este nimeni alta decât Aida Economu, o actriță de 33 de ani, care este nu numai foarte frumoasă, dar e și celebră. Ea a jucat-o și pe Ana Casian în serialul Proful de la PRO TV.

Aida Economu

Aida a mai fost și ea căsătorită în trecut și este considerată de mulți fascinantă. Ea are o personalitate complexă și puternică, iar asta a atras mereu bărbații care au cucerit deja cam tot ce-și doreau în viață.

Tatăl Loredanei Groza a fost cel care a recunoscut că între fiica lui și Andrei Boncea nu mai este nimic. Cei doi au negat mereu divorțul sau au evitat să discute despre acest subiect.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro.