Umilință supremă pentru Simona Halep! Patrick Mouratoglou o părăsește pentru Sorana Cîrstea? Informații secrete au fost făcute publice

04 sept. 2022
Umilință supremă pentru Simona Halep! Patrick Mouratoglou o părăsește pentru Sorana Cîrstea? Informații secrete au fost făcute publice

Simona Halep suportă cu greu dezamăgirea trăită la US Open. Antrenorul său, Patrick Mouratoglou și-a arătat și el nemulțumirea, dar a încercat să o încurajeze pe eleva lui, care nu a avut nicio reacție până acum.

Românca era cotată de către specialiști ca având a doua șansă la câștigarea titlului, lucru firesc de altfel după forma foarte bună arătat la Toronto, unde s-a și impus. Din păcate, ea a fost învinsă de Daria Snigur, o jucătoare venită din circuit, care a și pierdut următorul meci ulterior.

Simona Halep nu a vrut nici măcar să vină la conferință de presă obligatorie de la US Open și a preferat să rămână singură la New York pentru a reflecta la ceea ce s-a întâmplat. Echipa ei a părăsit, însă SUA destul de rapid, cu o excepție.

Sparring partnerul ei, Arnaud Restifo, cel considerat mâna dreaptă a lui Patrick Mouratoglou, a fost surprins în loja Soranei Cîrstea, la doar câteva zile după ce Simona Halep a pierdut în primul tur la US Open! O umilință pe care fostul lider mondial nu o va tolera foarte ușor. Trebuie precizat că Simona Halep și Sorana Cîrstea nu s-au înțeles niciodată și sunt rivale încă de mici.

Umilință maximă pentru Sorana Cîrstea

Purtând un tricou și o șapcă cu însemnele Mouratoglou, Restifo a urmărit alături de antrenorul Soranei, Andrei Cociașu, meciul pierdut de aceasta în fața Belindei Bencic, scor 6-3, 5-7, 2-6 în turul doi, relatează ProSport.ro.

Mulți s-au întrebat ce caută francezul acolo ținând cont de faptul că cea care îl plătește a pierdut deja și trăiește clipe grele din acest motiv. Halep și-a schimbat toată echipa după ce a semnat cu Mouratoglou. Și-a dat afară și preparatorul fizic, pe Teo Cercel, dar și pe managera ei de o viață, Virginia Ruzici, cea care i-a fost alături de când era o necunoscută.

Nina Wennerstrom, înlocuitoarea Virginiei Ruzici, nu i-a adus niciun contract de sponsorizare Simonei Halep până acum. Așa că înlocuirea românilor cu străinii recomandați de Mouratoglou nu par să fie chiar performanți. Se pare că tot Darren Cahill rămâne cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodată românca.