Umilință totală pentru Denise Rifai! Vedeta Realitatea Tv făcută de râs în public

01 nov. 2019
Umilință totală pentru Denise Rifai! Vedeta Realitatea Tv făcută de râs în public

Realitatea Tv s-a închis oficial, iar din acest moment toate emisiunile se mută pe Realitatea Plus. Până în acest moment, însă postul poate fi urmărit doar de abonații UPC. Avocata Ingrid Mocanu nu a ezitat să o facă de râs în public pe Denise Rifai, acuzând-o că a favorizat securiștii.

De altfel, vedeta Realitatea Tv a fost de multe ori ținta glumelor internauților pentru că aceasta a ajuns celebră mai întâi prin seria de gafe penibile, pe care le-a făcut în direct, dar și a întrebărilor stupide.

Ce transmite Ingrid Mocanu

„In 2012 a fost dată ordonanța la care face referire Narcisa Iorga, fără avizul Ministerului Justitie. In calitate de director al Direcției Avizare, am refuzat să avizez, deoarece era profund neconstitutuțională.
In 2013, Ordonanța următoare a ajuns la o altă direcție a MJ plină de securiști… care a avizat (securiștii se avizează între ei la ordin, în afara legii, și se protejează reciproc). Evident, actul era clar neconstituțional.

Securistii din MJ sunt tot acolo, pupați în fund de Realitatea și Denise Rifai în tot acest timp. Eu am ajuns în pușcărie, târâtă prin instanțe aproape 5 ani și am scăpat doar cu ajutorul lui Dumnezeu, deși eram nevinovată.
În tot acest timp, la Realitatea veneau Dogioiu și securiștii care mă înjurau peste tot și îi ridicau în slăvi pe cei ce azi le-au pus cruce.

Întreb și eu retoric: o fi corect ce pățește Realitatea azi? Dacă mă întrebați pe mine, răspunsul îl știți, domnule Gușă!
PS – nu mă bucur, căci orice opinie, contrară adevărului sau nu, nu trebuie să fie suprimată într-un stat de drept… dar, potrivit legii, soluția CNA este legală… că așa au dat legea securiștii preaslăviți de Realitatea… lege căreia eu m-am opus că nu mă lăsa Constituția să o semnez. PPS – Adio, Rifai!”, scrie Ingrid Mocanu pe o rețea de socializare.