Un fotbalist celebru, îndrăgostit de Olivia Steer: Între două scandaluri, soția lui Andi Moisescu reușește să frângă inimi

03 nov. 2020
Un fotbalist celebru, îndrăgostit de Olivia Steer: Între două scandaluri, soția lui Andi Moisescu reușește să frângă inimi

De câteva ori pe an, Olivia Steer revine din nou în atenția media, din cauza luărilor de poziție controversate pe care le are împotriva medicinii, în general și a vaccinurilor, în special. Criticată dur pentru promovarea unor remedii alternative fără eficiență dovedită, soția lui Andi Moisescu rămâne o femeie frumoasă, care reușește să frângă inimi.

Omenirea se confruntă în momentul de față cu cea mai mare pandemie din ultimele sute de ani, iar Olivia Steer nu putea rămâne prea mult timp în umbră. Aceasta s-a poziționat, desigur, împotriva medicilor și a specialiștilor, incitând oamenii să nu respecte măsurile de distanțare.

Toată povestea avea însă să capete o direcție neașteptată în momentul în care tocmai soțul său, Andi Moisescu, a fost depsitat pozitiv cu noul coronavirus și a anunțat că se va izola la domiciliu. Practic, soțul său a anunțat că va respecta tocmai măsurile pe care Olivia Steer le critică și ignoră.

Având în vedere că Andi Moisescu e infectat cu noul coronavirus, este interesat de văzut cum va reacționa Olivia Steer, care, în mod normal, ar trebui și ea să se izoleze la domiciu, fiind contact direct al unei persoane depistate pozitiv.

Olivia Steer frânge inimile fotbaliștilor

Un episod mai puțin cunoscut cu Olivia Steer s-a petrcut în urmă cu mai mulți ani, când frumoasa soție a lui Andi Moisescu a frânt inima unui fotbalist celebru.

În 2007, Olivia Steer modera emisiunea „Business Magazin”, iar la prima ediție l-a avut invitat pe Gică Popescu, căsătorit la acea vreme cu fosta sa soție, Luminița. Frumusețea Oliviei Steer pare că i-a picat cu tronc fostului căpitan de la FC Barcelona, care nu a mai ținut cont că este căsători și a început să-i telefoneze și să-i scrise Oliviei Steer, care și la acea vreme era căsătorită cu Andi Moisesu.

Deși bogat și aflat în continuare într-o formă de zile mari, Gică Popescu a fost refuzat de către Olivia Steer, care i-a rămas fidelă realizatorului emisiunii „Apropo TV”, cu care formează și în ziua de azi un cuplu fericit, în ciuda divergențelor de opinie pe subiecte medicale.