Un jurnalist de top de la Antena 3 a fost bătut crunt joi noapte. Și-a pierdut și memoria

18 sept. 2021
Un jurnalist de top de la Antena 3 a fost bătut crunt joi noapte. Și-a pierdut și memoria

Șoc și groază la Antena 3, după ce un jurnalist de top a ajuns să fie bătut crunt joi noapte. Loviturile au fost atât de puternice încât acesta și-a pierdut și memoria.

Doi jurnaliști alături de un activist de mediu filmau joi tăierile ilegale de pădure, însă filmările nu au durat mult, căci 20 de agresori s-au năpustit asupra lor. Radu Mocanu, fost jurnalist de la Antena 3, unul dintre cei agresați a mărturisit că a suferit o pierdere de memorie în urma loviturilor, motiv pentru care unele momente nu poate să și le amintească.

El povestește că urma să se întâlnească cu un localnic care îi prezenta anumite nereguli, apoi mai multe mașini s-au auzit venind spre el și cei doi colegi ai săi. De aici, jurnalistul spune că nu mai știe nimic.

”Din păcate am avut o pierdere de memorie. Sunt câteva ore pe care nu prea mi le amintesc. Sunt doar niște frânturi de imagini care îmi vin în minte, dar nu aș ști să le leg.

Eram în zona Dornelor, într-o partidă silvică, unde un localnic urma să ne arate niște nereguli. În momentul acela se auzeau niște mașini venind pe drum. De aici mi s-a cam tăiat filmul.”, a mărturisit Radu Mocanu.

”Eram destul de confuz”

Și mărturisirile nu s-au oprit aici. Următorul moment pe care jurnalistul și-l aminteșe este spitalul. S-a trezit acolo cu leziuni în zona feței și simțea o presiune în zona cefei, ba mai mult de atât, Radu Mocanu povestește că devenea confuz și își pierdea ușor fluiditatea în gândire.

”M-am trezit la spital cu leziuni în zona feței și cu o presiune în zona cefei. Nu mai aveam o memorie coerentă. Din când în când îmi pierdeam fluiditatea în gândire, eram destul de confuz”, povestește Radu Mocanu.

A fost sau nu vorba de un atac? Cei trei colegi au luat în calcul și asta, dar modul în care s-a petrecut a fost mult prea organizat și i-a lăsat fără cuvinte.

Ne-am gândit și nu prea ne-am gândit. De data aceasta era vorba despre un localnic care ne ducea în zona respectivă și atunci, fiind un localnic care știe lucrurile, ne-am gândit că o să fie ok. Am subestimat și am făcut o imprudență să mergem acolo, urmând acel localnic, și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”, spune Radu Mocanu.