Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul

09 mai 2021
Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul
Foto: Unsplash

Pandemia a distrus nu doar afaceri, ci și căsnicii. Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz a pus punct unei relații, care a durat mai bine de zece ani și din care a rezultat și o fetiță foarte frumoasă, Rania. În public păreau a fi cei mai apropiați soți, dar în realitate se certau des.

Diana Bișnicu, cântăreața preferată a lui Gigi Becali, fostă componentă a trupei POPS s-a despărțit de soțul său, Cătălin Andrieș, producător DigiSport. Cei doi au avut parte de o nuntă foarte fastuoasă cu sute de invitați. La acea vreme, nași le-au fost Gabriela Firea și Marcel Toader.

Motivul pentru care Diana Bișinicu a vrut să divorțeze

Diana Bișinicu s-a specializat pe muzică machedonească și este cea mai populară artistă pe această nișă. Pandemia i-a creat o pagubă imensă pentru că i s-au anulat practic toate evenimentele. De aici ar fi apărut și multă presiune în cuplu, pe un fond de nervozitate.

Diana Bișinicu, împreună cu fostul său soț, Cătălin Andrieș și fiica lor Rania

Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș erau căsătoriți de nouă ani și au decis să nu facă publică despărțirea, dar jurnaliștii de la CanCan au aflat despre divorț și au publicat detaliile.

Un mesaj trist pentru soțul său

Pe 29 aprilie, cântăreața a lansat și o nouă piesă, care pare cumva să cuprindă o serie de mesaje pentru fostul său soț și să explice situația în care a ajuns. Divorțul nu era deloc ceea ce-și dorea, dar se pare că nu a avut de ales pentru că certurile zilnice au creat un mare disconfort emoțional în familie.

„Nici binele și nici răul nu vin de la sine, nici măcar atunci când le confundăm pe unul cu altul, în funcție de realitatea în care ne aflăm, o realitate personală, firește.

În acest spațiu de iluzii, libertatea omului ar trebui să fie sufletul său.
A-ți delega binele și fericirea altcuiva este în sine o eroare. Iar când stăpânirile afectează libertăți, când operează cu răspândirea în masă a fricii, când constrângerile și chiar sancțiunile devin un loc comun în societate este esențial să verificăm dacă criteriile și sensul măsurilor care sunt sau cel puțin par a fi luate împotriva noastră sunt în mod real respectabile din punct de vedere al unor principii față de o situație instaurată în mod obiectiv sau pur și simplu insinuată în social”, a fost ultimul mesaj postat pe pagina de facebook a Dianei Bișnicu.