Un om de afaceri român și-a violat fiica timp de 2 ani. Își adormea soția mai întâi soția cu somnifere pentru a-și putea abuza propriul copil

30 iun. 2021
Un om de afaceri român și-a violat fiica timp de 2 ani. Își adormea soția mai întâi soția cu somnifere pentru a-și putea abuza propriul copil
Foto: Denis Oliveira on Unsplash

O poveste șocantă zgduie România. Un om de afaceri, foarte cunoscut în Bârlad a fost condamnat la 15 ani de închisoare, după ce autoritățile au aflat că acesta își viola cu regularitate fiica. Rechizitoriul procurorilor este extrem de explicit.

Fetița avea doar 13 ani, când tatăl său a început abuzurile asupra ei și timp de doi ani a trăit un adevărat calvar. Pentru a putea profita de copilă, bărbatul își adormea mai întâi soția cu somnifere pe care i le punea în apă sau mâncare.

Povestea a fost relatată de presa locală. Jurnaliștii de la Vremea Nouă au fost cei care au dat detalii despre acest subiect. Ei susțin că fata a fost supusă unor pervesiuni greu de reprodus.

Bărbatul s-a sinucis când a aflat că va trebuie să stea 15 ani după gratii

Mama fetei a aflat totul în luna martie a anului 2020 din telefonul fiicei, când a găsit mai multe mesaje de amenințare. Chiar atunci a izbucnit și pandemia și multe țări s-au închis. Femeia și-a a întrebat copilul ce întâmplă, iar adolescenta a povestit tot ce a trăit în ultimii doi ani.

Vasilică Ichim. Foto: Vremea Nouă

Tatăl, care a comis incest timp de doi ani,  a amenințat că o ucide dacă spune cuiva și că el se va spânzura. Bărbatul avea 44 de ani.

Când acesta a primit sentința, la scurt timp și-a pus ștreangul de gât. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar fără succes. Omul de afaceri a murit, după ce a distrus viața propriului copil.

Familia bărbatului, pe numele lui Vasilică Ichim, nu cred că acesta a fost vinovat și ca încerca să-i reabiliteze numele.

Noi știm că a fost nevinovat și că totul i-a fost înscenat! Vom lupta pe orice cale să i se facă dreptate, să fie restabilit adevărul”, a spus Carla Ichim, cumnata lui Vasilică Ichim, potrivit Vremea Nouă.