Va ieși scandal național! Cum ar putea Dincă să scape din arest: Dezvăluirile avocatului

18 oct. 2019
Va ieși scandal național! Cum ar putea Dincă să scape din arest: Dezvăluirile avocatului

Ar ieși un adevărat scandal national! S-a aflat cum ar putea scăpa monstrul Gheorghe Dincă din arestul poliției. Avocatul familiei Măceșanu din Caracal face dezvăluiri de ultimă oră.

Avocatul Aurel Moldovan a vorbit despre cazul care a cutremurat toată România. Sunt informații de ultimă oră care ar putea arunca în aer pur și simplu tot cazul.

Cum ar putea fi eliberat Gheorghe Dincă

Aurel Moldovan susține că Dincă ar putea fi eliberat din pușcărie în 80 de zile și s-ar putea întoarce acasă. Dar asta nu e tot. Avocatul anunță și că va face o nouă solicitare cu privire la proba cenușei din butoiul ororilor.

„Mai sunt 3 luni, nu au expirat cele 180 de zile. Există posibilitatea ca după aceste 80 de zile, conform articolului 23 din Constituţia României, să fie pus în libertate, daca motivele care au stat la baza emiterii mandatului de arestare au dispărut. Vom vedea cu toţii ce se va întâmpla, sunt şi eu curios cum va fi primit acasă, la Caracal”, a explicat avocatul familiei Măceşanu, în direct la România TV.

Avocatul Aurel Moldovan a mai declarat că va face o nouă solicitare cu privire la proba cenușei din butoiul ororilor. „Nu am vazut acea proba, o sa solicit să mi se spună dacă s-a luat proba, dacă era pulbere, ce culoare avea cenuşa, ce cantitate”, a explicat avocatul.

Gheorghe Dincă a fost arestat la sfârşitul lunii iulie în dosarul privind răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, două fete din județul Olt.

Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit, sechestrat violat, dar şi ucis pe cele două fete. Despre Alexandra, Dincă a spus că după ce a omorât-o, i-a ars cadavrul într-un butoi din curtea casei groazei.
În cazul Luizei, suspectul a declarat că după ce i-a ars cadavrul, i-a aruncat cenuşa şi resturile în liziera unei pădure de la marginea oraşului Caracal.