Vedeta pe care Oana Zăvoranu ar lua-o la bătaie. Ce a enervat-o atât de mult pe brunetă: ”Te-aș ciufuli. Vezi tu ce ți-o iei”

de:
01 iul. 2021
Vedeta pe care Oana Zăvoranu ar lua-o la bătaie. Ce a enervat-o atât de mult pe brunetă: ”Te-aș ciufuli. Vezi tu ce ți-o iei”
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu se abține nici măcar când vine vorba de fostele ei colege de breaslă. De această dată, actrița a spus cine este vedeta care o scoate pur și simplu din minți, ba chiar o face să o ia instant la bătaie.

Adela Popescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Deși au fost colege o bună perioadă de timp pe platourile telenovelei Numai Iubirea, asta nu o împiedică pe brunetă să spună lucrurilor pe nume.

Oana Zăvoranu ar bate-o pe Adela Popescu

Adela Popescu și soțul ei postează regulat reclame pe rețelele de socializare, lucru pe care Oana Zăvoranu nu poate să îl accepte. Deși au fost colege bune, actrița mărturisește că regretă că nu a ”caftit-o mai mult” în timpul fimărilor, pentru că o merita.

”Una bucată fostă colegă de-a mea din Numai iubirea, sora mea care-și lua multă chelfăneală. Și bine am făcut că am caftit-o pe persoană fizică, că ia uite ce face acum, trebuia mai tare cafteala”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii sale.

Mai mult de atât, pe actriță o scoate din minți modul în care Adela Popescu le bagă la înaintare fanilor fel de fel de produse.

”Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z, fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli…cum îți permiți să ai tupeul ăsta, încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei”, a transmis Oana Zăvoranu.

Adela Popescu, supărată de fani

Actrița a mai postat în timpul emisiunii ei și un clip video în care Adela Popescu se arată enervată de atitudinea fanilor săi. Cu alte cuvinte, aceasta susține că foarte mulți urmăritori de plâng de faptul că postează prea multe reclame pe rețelele de socializare.

În apărarea ei, Adela Popescu susține că nu se gândește doar la ea, ci și la fanii ei atunci când le oferă discounturi sau produse. Oana Zăvoranu însă nu o crede. Actrița susține că singurul motiv pentru care lumea o urmărește pe Adela este pentru faptul că apare pe micile ecrane, iar fanii au așteptări mari de la o adevărată vedetă și nicidecum nu vor să vadă doar ”mocangeli” în fiecare zi.