Vedeta PRO TV care i-ar fi fost amantă lui Ștefan Bănică. A avut contract mult timp cu Cătălin Măruță

de:
10 sept. 2022
Vedeta PRO TV care i-ar fi fost amantă lui Ștefan Bănică. A avut contract mult timp cu Cătălin Măruță

Ștefan Bănică Jr este unul dintre cei mai complecși artiști din România. Și-a câștigat reputația din filmele în care a jucat, dar și din piesele pe care le-a compus în ultimii 30 de ani.

A înergistrat record după record și a lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Viața amoroasă a artistului nu este însă una atât de deschisă.

Soţiile sale oficiale ale lui Ștefan Bănică Jr au fost Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, însă artistul a mai avut și alte patru relații cu femei celebre.

Una dintre idilele lui Ștefan Bănică Jr. a fost cu prezentatoarea Cristina Țopescu. Gurile rele spuneau că cei doi s-ar fi despărțit din cauză că artistul ar fi devenit violent, însă nimic nu s-a confirmat vreodată.

Divorț după divorț

A urmat apoi Mihaela Rădulescu, în 1994. Cei doi s-au căsătorit, au fost împreună 5 ani, ia în 1999 au divorțat. Se zvonea atunci că artistul i-ar fi fost infidel vedetei, iar asta a dus la despărțire.

După Mihaela Rădulescu a urmat Camelia Constantinescu, mama fiului său, Radu Ștefan Bănică. Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată și s-au despărțit în 2006, când artistul a început deja să se întâlnească cu Andreea Marin.

Astfel, Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în SUA iar în 2007 „Zâna” a rămas însărcinată cu fetiţa lor, Violeta. A divorțat și de aceasta, iar acum este căsătorit cu Lavinia Pârva.

Cine au fost amantele lui Ștefan Bănică Jr.

Se pare că Ștefan Bănică Jr nu a avut prea mare noroc pe plan amoros, căci gurile rele spuneau că majoritatea relațiilor au luat sfârșit fie din cauza infidelității, fie din cauza atitudinii violente a acestuia

Un exemplu e căsnicia cu Andreea Marin. În 2010, Adriana Nicolae care era pe atunci însărcinată a afirmat că ”tatăl copilul este un anume jr”, iar toată lumea s-a gândit la Ştefan Bănică şi recent s-a aflat că tatăl copilului Adrianei Nicolae este fiul lui Cristian Țânțăreanu, Dragoş.

Mai mult de atât, în presă a mai apărut și numele Mădălinei, componenta formației Red-Blonde, care mult timp a cântat în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de Alina Chinie. Despre Mădălina s-a scris că i-ar fi fost amantă, însă niciodată nu s-a demonstrat acest lucru, așa că informațiile pot fi și doar simple bârfe care să nu aibă legătură cu realitatea.