Verdict crunt dat de FBI! Familia Luizei, în stare de șoc: Anchetatorii americani, în impas

23 oct. 2019
Verdict crunt dat de FBI! Familia Luizei, în stare de șoc: Anchetatorii americani, în impas

Verdict crunt dat de către cei de la FBI! Familia Luizei Melencu este în stare de șoc. Anchetatorii americani sunt în impas, iar ancheta crimelor din Caracal este într-un blocaj total.

Ultimul verdict e peste Ocean încurcă extrem de rău cazul Caracal. Nu poate fi dovedit nimic.

Moartea Luizei Melencu nu poate fi dovedită

Moartea Luizei Melencu nu poate fi dovedită. Aceasta este concluzia la care au ajuns cei de la FBI. Este un impas total. Specialiștii FBI nu pot extrage ADN-ul din oasele trimise în America pentru că acestea sunt foarte deteriorate.

Ancheta FBI bate pasul pe loc. Surse judiciare au declarant spun că oasele ajunse în America nu sunt probe suficient de bune pentru stabiliarea ADN-ului mitocondrial.

Asta înseamnă că moartea Luizei nu poate fi dovedită, deşi Gheorghe Dincă susţine că ar fi omorât-o pe fată, iar rămăşitele, printre care se află şi bucăţi de oase, i le-ar fi aruncat într-o lizieră din Caracal, conform RomâniaTV.

Anchetatorii au descoperit la locul indicat de presupusul criminal mai multe resturi de natură umană. Potrivit unui raport INML, osemintele descoperite aparţin unei fete cu vârsta de 15 – 19 ani. Medicii legişti au precizat că provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceşanu, dar nu au putut determina dacă ele aparţin sau nu Luizei Melencu.

La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Pentru a stabili ADN-ul oaselor găsite, anchetatorii au preluat proble de la mama Luizei Melencu, pe care le-au trimis în SUA, pentru a fi analizate de FBI.