Veste cruntă despre Simona Halep! Dramă imensă și pentru Toni Iuruc. Nimeni nu s-a gândit că se va ajunge aici

de:
15 sept. 2022
Veste cruntă despre Simona Halep! Dramă imensă și pentru Toni Iuruc. Nimeni nu s-a gândit că se va ajunge aici

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat săptămâna trecută, iar zvonurile spun că sportiva ar fi luat această decizie din cauza antrenorului său, Patrick Mouratoglou.

Atât Simona Halep cât și Patrick Mouratoglou nu au comentat acest subiect. Cu toate astea, ultimele dezvăluiri făcute de Halep îl vor distruge pe Toni Iuruc.

Sportiva recunoaște că în iarna trecută a luat decizia de a renunța la tenis pentru că simțea că nu mai are șansa să revină în top 10 WTA. Halep s-a confruntat cu stări de anxietate și se gândea că o astfel de decizie i-ar putea schimba viața.

Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectez la ceea ce s-a întâmplat anul acesta și, așa cum am făcut întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele profunde.

După cum știți deja, pentru că am vorbit de multe ori despre asta, în februarie, am fost foarte aproape să renunț la tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere pentru a reveni în top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și am crezut că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos din punct de vedere emoțional”, a mărturisit sportiva.

Patrick Mouratoglou i-a schimbat viața faimoasei Simona Halep

Lucrurile s-au schimbat în momentul în care Simona Halep l-a cunoscut pe Patrick Mouratoglou. Sportiva a mers la Patrick’s Academy, iar datorită antrenorului său a reușit să își recâștige pasiunea pentru tenis pe care credea că a pierdut-o de mult.

Simona Halep este mai mult decât încântată de modul în care antrenorul său i-a schimbat viața, ba chiar și-a făcut și un scop final: va reveni în top 10 WTA.

”Apoi am avut norocul să descopăr Patrick’s Academy unde am simțit atât de multă pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet am început să cred că încă pot juca un nivel bun de tenis.

Eram total deschis la tot ceea ce mi-a spus să fac, la felul în care ar trebui să o fac și la cantitatea de muncă pe care ar trebui să o fac. Am făcut totul pe deplin. Scopul meu era foarte clar: mi-am dat un an pentru a reveni în top 10”, a mai povestit Halep.

Nu știm însă ce va spune Toni Iuruc și dacă afaceristul a știu toate aceste momente prin care sportiva a trecut luni de zile.

Adio tenis în 2022

Simona Halep a anunțat și că nu va mai concura în acest an la niciun turneu, ceea ce înseamnă că nu-și va îndeplini obiectivul de a merge la Turneu Campioanelor.

„Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.