Vestea așteptată de zeci de milioane de oameni! Când se va lansa iPhone 11: Funcțiile revoluționare ale acestuia

31 aug. 2019
Vestea așteptată de zeci de milioane de oameni! Când se va lansa iPhone 11: Funcțiile revoluționare ale acestuia

În sfârșit, s-a aflat. Era vestea așteptată de zeci de milioane de oameni. Este oficială data când se va lansa iPhone 11. Mai mult, s-a aflat și ce funcții de-a dreptul revoluționare va avea acest nou telefon.

Noul iPhone 11 va fi dezvăluit publicului în mai puțin de două săptămâni, pe 10 septembrie. Se anunță o adevărată revoluție în industria de telefonie mobilă.

Cele mai tari funcții ale iPhone 11

Cea mai importantă funcție a iPhone 11 a fost dezvăluită odată cu iOS 13.1 beta. Pe scurt, pe iPhone 11, ai putea filma diverse clipuri unde fundalul este blurat, schimbat, colorat sau transformat în alb-negru.

Deși vor fi trei telefoane, toate vor folosi noul procesor A13 Bionic. Acesta ar avea și un cip care să fie folosit în aplicații de realitate augmentată și procesare foto. Unul dintre ele ar fi disponibil și într-o nuanță mată de culoare.

Cea mai bună schimbare e la Face ID. Tehnologia a debutat pe iPhone X și acum trece la versiunea 2.0. Face ID va avea un senzor nou, cu unghi multiplu, astfel încât să nu funcționeze doar într-o poziție. Ai putea debloca telefonul chiar și când e pe masă și tu nu ești fix perpendicular deasupra lui.

iPhone 11, cu ecran de la Samsung

Noul iPhone va utiliza ecran de la Samsung. Nu e chiar Dynamic AMOLED ca pe Samsung Galaxy Note 10, ci e un OLED creat după cerințele Apple. Mai mult, Apple ar renunța la 3D Touch. Înlocuiește funcția cu Haptic Touch. În loc să apeși pe ecran, ții apăsat un anumit buton digital, ca pe Android. Noul iPhone 11 Pro ar putea beneficia de încărcare wireless reversibilă.