Victor Slav va deveni tătic? Bianca Drăgușanu e istorie: ”Vreau să vă mărturisesc ceva”

de:
10 aug. 2021
Victor Slav va deveni tătic? Bianca Drăgușanu e istorie: ”Vreau să vă mărturisesc ceva”

Bianca Drăgușanu a devenit istorie pentru Victor Slav. Chiar dacă au împreună o fetiță, acest lucru nu i-a împiedicat pe niciunul dintre cei doi să își refacă viața.

Dacă Bianca Drăgușanu a avut mai multe relații tumultoase în ultimii doi ani, Victor Slav și-a canalizat întreaga iubire pe o singură persoană, iubita sa, Selina.

Victor Slav, îndrăgostit de doi ani

Victor Slav a vorbit recent despre relația pe care o are de doi ani de zile cu Selina. Cei doi se iubesc și au preferat să fie discreți când vine vorba de ce e între ei.

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul de Bianca Drăgușanu, acum, prezentatorul tv este mai fericit ca niciodată. Și-a găsit liniștea pe care o căuta, atât din punct de vedere profesional cât și amoros.

”Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg”, a mărturisit Victor Slav, pentru Click.

Victor Slav ar putea deveni tătic

Victor Slav ar putea deveni chiar și tătic. Întrebat dacă cei doi se gândesc să aibă un copi, prezentatorul tv mărturisește că se simte un om schimbat din multe puncte de vedere și nu exclude nimic nou care ar putea apărea în viața sa.

”Cine ştie, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ţi mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, şi chiar nu-mi mai fac niciun plan, las lucrurile să meargă aşa cum sunt, poate şi noua cafenea m-a dus în direcţia asta”, a mărturisit el.

Mai mult de atât, el povestește că tot ce și-a dori până acum s-a întâmplat și este recunoscător pentru tot ce a trăit și va trăi în continuare.

Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp, s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit şi toate impedimentele astea cu restricţii, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Aşa şi cu viaţă mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale şi o să râdă, exact asta am realizat”, a mai povestit Victor Slav.