Viorica Dăncilă a recunoscut! Câte operații estetice are premierul demis

23 oct. 2019
Viorica Dăncilă a recunoscut! Câte operații estetice are premierul demis

Viorica Dăncilă a recunoscut. Premierul demis a făcut lumină într-un subiect care s-a tot dezbătut după ce a preluat funcția de premier. 

Aceasta s-a schimbat total, cel puțin la față, după ce a ajuns prim-ministru. Mulți au spus că și-a operat buzele. acum, premierul demis a vorbit despre acest subiect contreoversat.

Prezentă la Botoșani, Dăncilă a fost întrebată dacă are operații estetice. Premieul nu s-a ferit să răspundă și a negat totul cu vehemență.

„După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetică?”, a fost întrebată Viorica Dăncilă.

„Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, a respuns Viorica Dăncilă, conform siteului iasi1.ro.

Mulți au criticat-o pe Viorica Dăncilă după ce a ajuns în fruntea Guvernului, unul dintre critici a fost chiar Florin Călinescu. Actorul susținea că premierul și-ar fi făcut ceva la față.

„Aş fi văzut-o îmbrăcată mai spre ‘coana Leana. Nu poţi să te duci cu Channelul ăla aşa mare. Totul este important. Dacă eu mi-aş anunţa vreo candidatură, trebuie să faci vreo medie: să pui un sacou, o cravată… Este o adunare nepotrivită, pentru un partid de stânga îţi aranjezi astfel treaba. Ea se simte acuma chiar preşedintele României: pupată, adulată. Injecţiile astea discrete pe care şi le-a făcut, este evident că şi-a făcut un facelift. Dar de unde bani? Ca să-ţi faci lifting facial pe banii populaţiei, maşinile alea mari tot din banii populaţiei… Să dea banii înapoi, să-şi cumpere din banii ei”, a mai zis Florin Călinescu la Realitatea TV.