Viorica Dăncilă, schimbare de look șocantă! Așa cum niciodată s-a afișat public! Cum și-a făcut apariția premierul demis la o acțiune de campanie

26 oct. 2019
Viorica Dăncilă, schimbare de look șocantă! Așa cum niciodată s-a afișat public! Cum și-a făcut apariția premierul demis la o acțiune de campanie

Când Liviu Dragnea a propus-o pe Viorica Dăncilă premier, aceasta a devenit ținta glumelor tuturor, în special din cauza look-ului său. O coafura tip pavian și haine care nu o avantajau, cam aceasta era pe scurt cea care astăzi reprezintă PSD în lupta pentru prezidențiale.

Între timp, Viorica Dăncilă a mai evoluat la capitolul look, dar nu și la gramatica limbii române. Gafele continuă să amuze cetățenii cititori de carte și să-i întristeze totodată, căci asta arată o degradare masivă a clasei politice de astăzi.

De când a fost demisă, Viorica Dăncilă încearcă să recupereze terenul pierdut prin tot felul de exerciții de marketing care mai de care mai penibile. La Constanța, fostul ministru de interne, Nicolae Moga a lingușit-o într-un mod penibil.

Moment penibil

„Aţi văzut-o pe doamna preşedinte (Dăncilă n.r.) jucând tenis de masă. I-a bătut pe toţi. Aşa o să facă şi la alegeri. Dar ce nu ştiaţi, şi dau din casă, doamna preşedinte a fost înotătoare de performanţă, de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa… elegant, siluetă…”,  a spus acesta.

Acum Viorica Dăncilă a mers la Bacău pentru inaugurarea centurii și a ales să meargă pe bicicletă împreună cu alți lideri ai partidului, printre care și Mihai Fifor. Aceasta a optat pentru o ținută inedită: blugi, cămașă albă, pantofi și o geacă simplă.

Combinația deloc una fericită, nici sport, nici casual, mai ales că și-a păstrat coafura clasică, acel coc etern pe care-l poartă și la nuntă și la Guvern și acum și pe bicicletă. O ținută complet inadecvată pentru o astfel de acțiune. Totuși de remarcat că este pentru prima dată când fostul premier apare în blugi, în încercarea de a capta atenția publicului tânăr, la care nu are deloc priză.