Vouchere de 15.000 de euro! Ce trebuie să faci ca să iei banii: Ai doar două zile la dispoziție

19 sept. 2019
Vouchere de 15.000 de euro! Ce trebuie să faci ca să iei banii: Ai doar două zile la dispoziție

Este vestea așteptată de foarte mulți români. Poți pune mâna pe un voucher cu o valoare fabuloasă, 15.000 de euro! Sunt însă mai multe condiții ca să iei banii. Ai doar două zile la dispoziție.

Cei de la Comisia Europeană pun la dispoziția autortăților locale din România vouchere de 15.000 de euro ce pot fi folosite pentru instalarea de tehnologie Wi Fi. Înscrierile se pot face doar astăzi, 19 septembrie și mâine, 20 septembrie.

Cum se pot lua banii

Autoritățile locale din România pot instala tehnologie Wi Fi cu ajutorul unui voucher de 15.000 de euro pus la dispoziție de Comisia Europeană. Procedura de înregistrare este posibilă în perioada 19 septembrie, începând cu ora 14:00 (ora României) și se încheie pe 20 septembrie, ora 18:00 (ora României), anunță un comunicat de presă al Dell Technologies. Mai mult, companie își anunță sprijinul pentru cei ce vor să acceseze măsura.

Înscrierile se pot face la adresa https://wifi4eu.ec.europa.eu/#/beneficiary-landing.

Cuponul valoric, oferit prin inițiativa WIFI4U a Comisiei Europene va fi utilizat pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice de pe teritoriul municipalității unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită. Entitățile eligible sunt instituții publice, companiile private nefiind selectate. Lista instituțiilor eligibile este disponibilă pe websitul proiectului.

Uniunea Europeană va finanța echipamentele și costurile de instalare (punctele de acces la internet), iar entitatea publică locală va plăti pentru conectivitate (abonamentul la internet) și întreținerea echipamentului. Următoarea rundă de înscrieri se va derula între 19 Septembrie ora 13:00 CET (14:00, ora României) și 20 Septembrie ora 17:00 CET (18:00, ora României), iar înscrierea se realizează prin aplicarea pe site-ul https://wifi4eu.ec.europa.eu/#/beneficiary-landing